Poselství andělů pro středu 5. dubna: Pracujte na důslednosti a pevné vůli

AURA - Týdenní horoskop od 3.4. - 9.4

Dnes vás mohou potrápit pocity beznaděje a nedostatku. Na chvíli se zastavte a rozhlédněte kolem sebe, určitě je spousta věcí, za které můžete být vděční.

Karta pro dnešní den: Pětka země

Pětka země je andělská karta, která symbolizuje stabilitu, pevnost a vytrvalost. Tato karta vám může naznačovat, že je čas se na chvíli zastavit a získat zpět ztracenou půdu pod nohama.

Pětka země může také symbolizovat potřebu trpělivosti a vytrvalosti v nějaké situaci, která vyžaduje dlouhodobou snahu a odhodlání. Pracujte na své důslednosti a pevné vůli, naučte se vytvářet vize, dávat si dlouhodobé cíle a soustředit se na ně. Pokud jste to ještě nezkusili, vytvořte si nástěnku vizí a nebojte se být ve svém snění odvážní.

Možná právě teď řešíte problémy ve vztahu, spory v práci, stěhování nebo finanční záležitosti a tato karta je předzvěstí možných pozitivních změn v těchto oblastech vašeho života. Nedělejte však žádná unáhlená rozhodnutí, buďte opatrní a nepodceňujte pečlivé plánování ani samotnou realizaci.

Pozor si dejte také na zrádné myšlenky, které vás mohou nabádat k tomu, že trpíte nedostatkem. Zbytečně se soustředíte na to, co nemáte. Zkuste jednou své myšlení otočit a buďte vděční za to, co máte. A určitě toho není málo. Skončete s věčným stěžováním si a přijměte pomoc, kterou vám vaše okolí nabízí. Dobrou zprávou je, že ať už se cítíte jakkoliv beznadějně, nepříjemnosti ustupují a situace se bude nadále už jen zlepšovat.

Nezapomínejte také na péči o své zdraví. Dopřejte si kvalitní a zdravou stravu a přidejte také nějakou sportovní aktivitu. Může to být klidně svižná procházka, každý pohyb se počítá, zvláště máte-li sedavé zaměstnání.

Sdílejte článek
Štítky pevnost výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství