Horoskopy

2. května 2023 06:30

Petra Martišková

Poselství andělů pro úterý 2. května: Den přeje lásce i navazování přátelství

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

Dnešní den je velmi nakloněný lásce. Na obzoru je jednak láska nová, ale také upevnění stávajících vztahů nebo přátelství. Dnes se vám bude ve vztazích prostě dařit. Co dalšího vzkazují andělské karty?

Karta pro dnešní den: Dvojka Vody

Dvojka Vody symbolizuje vztahy, emocionální stabilitu a harmonii. Pokud marně čekáte na lásku, dnešní den může být ten s velkým D. Do vašeho života může buď vstoupit úplně nový člověk, nebo vzplanete city k osobě, se kterou vás již delší dobu pojí přátelství. Ať tak či tak láska je ve vzduchu a přeje i zadaným.

Přečtěte si také: Jaká znamení mají sklony k falešnosti a která podvádějí nejméně?

Jste-li již ve vztahu, pak můžete očekávat prohloubení citů, možná se do svého partnera znovu zamilujete, každopádně je mezi vámi vzájemná láska, důvěra a úcta. Užívejte si tento nádherný přítomný okamžik a uložte si jej do paměti. Máte-li ve vztahu problémy, pak se vám je dnes podaří vyřešit, nebo se v klidu dohodnete na rozchodu a vzájemně se oběma uleví.

Dnes je ideální čas také na to, abyste si vyříkali všechny problémy bez zbytečných emocí, hádek a výčitek. Den přeje navazování nových přátelství. Tato karta může také připomínat, že je důležité pracovat na své vlastní emocionální stabilitě.

Čtěte také: Postelový horoskop: Býk má velkou výdrž, Štír si hraje s dominancí. A co další znamení?

Andělé vám radí, abyste zkusili udržet klidnou mysl a uvolněné emoce, jen tak dosáhnete vnitřní rovnováhy. Můžete vyzkoušet různé metody relaxace, jako je meditace, jóga nebo dechová cvičení, abyste udrželi pokojnou mysl a zlepšili své zdraví a pohodu.

Sdílejte článek
Štítky láska emoce výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne