Poselství andělů pro úterý 27. června: Vše staré a nefunkční odchází a přichází nové začátky

Je čas, abyste ze svého života propustili vše, co už vám dlouhodobě nedělá dobře a neslouží k vašemu dobru. Jen tak se váš život může obrátit k lepšímu. Co dalšího vzkazují andělské karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Osvobození

Karta Osvobození je velmi pozitivní a povzbudivá karta, která je symbolem svobody, přeměny a obnovy. Přichází doba osvobození a uvolnění od omezujících vlivů, situací nebo emocí ve vašem životě.

Tato karta může předznamenávat ukončení vztahu, který vás velmi dlouho svazoval, a vy jste se báli udělat rozhodující krok. Odloučení ve vás může vyvolat jak vlnu úlevy, tak i smutek. Pokud se cítíte bídně, dovolte si projít všemi fázemi smutku, ztrácíte přece člověka, kterého jste dlouho milovali. A i když to mezi vámi nedopadlo, neznamená to, že jej okamžitě dokážete pustit ze života. Nesnažte se však o návrat, ten by nic dobrého nepřinesl.

Čtěte také: Zasloužíš si lepšího! Nejhorší rozchodové fráze mužů. Slyšela jste už některou?

V práci může dojít ke snižování stavů a na vás může čekat výpověď. Nezoufejte, protože už se k vám blíží práce nová, která vás bude mnohem více naplňovat a dělat vám radost. A to nemluvíme o finančním přilepšení. Je čas uzavřít a ukončit všechny situace, které vám už dlouhodobě neslouží, a začít znovu. Vystupte ze své komfortní zóny, uvidíte, že nakonec budete změnami nadšení. Jen na sebe nespěchejte, buďte k sobě laskaví a nebojte se požádat o pomoc své blízké.

Karta Osvobození také může značit emocionální uzdravení a uvolnění. Možná jste se dlouho potýkali s negativními emocemi, traumaty nebo starými vzory, které vám bránily v růstu a šťastném životě. Je čas se od těchto omezujících věcí a situací definitivně osvobodit. Pak k vám začnou proudit nové zážitky, lidé i příležitosti.

Jaký bude tento týden podle výkladu karet Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.