Nejen Ewan McGregor. Děti či vnoučata vyvedly i Klausová, Bagárová a další celebrity

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je jednou z nejdůležitějších kulturních událostí roku a málokterá slavná osobnost si ho nechá ujít. Co se týká výběru doprovodu, mnoho celebrit s sebou bere partnery, některé ale naopak raději čas využijí k tomu, aby ho strávily se svým potomstvem. Kdo letos vyvedl děti a vnoučata?

Ewan McGregor přijel do Karlových Varů společně s dcerou Clarou. Užil si s ní nejen atmosféru, také s ní prezentoval jejich společný snímek. Na festival je tak bok po boku přivedly pracovní povinnosti. I mnoho českých či slovenských slavných osobností ale vyvedlo potomstvo.

Dcera Dary Rolins

Už na zahájení festivalu na červeném koberci se zpěvačka Dara Rolins objevila po boku patnáctileté dcery Laury Homolové. Barevně spolu sice neladily, ale Lola, jak jí slovenská pěvecká hvězda přezdívá, rozhodně zářila a poutala na sebe pozornost.

„Byl to vlastně takový spontánní nápad. To, že půjdu já, bylo jasné, ale to, že se připojí Lola, to jsme neplánovaly. Dostala odvahu teprve předevčírem,“ vysvětlila webu Prima Ženy Dara Rolins, která byla z atmosféry nadšená.

Vnoučata v akci

Je už téměř nepsanou tradicí, že herečka Jiřina Bohdalová do Karlových Varů přijíždí v doprovodu alespoň jednoho ze svých vnuků. Ani letos neudělala výjimku a na červený koberec vstoupila zavěšená do rámě jednoho z nich, doprovod jí ale oficiálně dělali oba.

Bývalá první dáma České republiky Livia Klausová si udělala čas na čtyři ze svých vnoučat a z filmového festivalu si tak vytvořila malou rodinnou sešlost. Na červeném koberci při zahájení ji doprovázeli vnuci, na UniCredit Bank party pak přišla se svými vnučkami.

Děti jako doprovod

Mimo rušné večírky se v Karlových Varech drží zpěvačka Monika Bagárová, pro kterou je důležité trávit volný čas s malou dcerkou. Ruminku proto vzala na akci Magnum a také na procházku po kolonádě. Na té se objevila také Jitka Boho s kočárkem, v němž vozila Tadeáška, kterého přivedla na svět v říjnu loňského roku.

Na další slavné osobnosti v doprovodu potomků se můžete podívat v galerii.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.