Celebrity

29. července 2023 06:00

David Laštovka

Pravda o lásce Petra Sepešiho a Ivety Bartošové. Měl milenky a pak plakal, tvrdila zpěvačka

Iveta Bartošová by oslavila 55. narozeniny (zdroj: CNN Prima NEWS)

Od tragické smrti nezapomenutelného zpěváka Petra Sepešiho uplynulo 38 let. Jeho umělecký i soukromý život bude navždy spjat se zpěvačkou Ivetou Bartošovou, s níž vytvořil umělecké duo. Pro mnohé představovali Romea a Julii 80. let. Jak to ale mezi nimi bylo ve skutečnosti?

Petr Sepeši se s Ivetou Bartošovou seznámil v roce 1983 v pěvecké soutěži talentů Mladá píseň v Jihlavě. Brzy nato se stali partnery nejen na pódiu, ale i v soukromí. Na mnohé působili jako pár z pohádky. Až spoustu let po smrti Petra Sepešiho, který v pouhých 25 letech přišel o život na železničním přejezdu ve Františkových Lázních, vyšlo najevo, že to mezi nimi až taková idylka nebyla.

„Týral mě. Vodil si k nám do pokoje i milenky. Já protestovala, a tak mě třeba zamkl v koupelně. Milovala jsem ho, ale bylo to náročné. Říkal, že si nemůže pomoct. Plakal a stále opakoval, že nemůže mít jenom jednu ženskou. Omlouval se a odprošoval. Pořád jsem si myslela, že ho změním, a zkoušela to vydržet,“ líčila Iveta Bartošová v knize Neměla jsem se narodit.

Mohlo by vás zajímat: Ivetě Bartošové zničil život románek s Hrušínským. Se sestrou dvojčetem se nesnesla

Blízcí Petra Sepešiho však jejich vztah vnímali trochu jinak. Naznačují, že byli pouze přátelé, kolegové a spolubydlící. „Rodiče se báli Ivetu nechat v tak velkém městě bez dozoru. Proto bydlel s ní, staral se o ni a měl ji jako sestru,“ prohlásila deníku MF DNES Romana Fischerová, která se se zpěvákem osobně znala.

Co řekl Sepešiho syn o Ivetě?

Sepeši svého jediného potomka zplodil s půvabnou Marií, která pracovala v pražském obchodním domě jako prodavačka. A to v době, kdy žil s Ivetou. Syn Petr se ale narodil až po jeho smrti a dlouho neměl ponětí, kdo je jeho otcem. Matka mu to tajila až do jeho 12 let.

„Kluci ve škole pořád mluvili o svých tátech, já nemohl, a tak jsem se mámy jednou zeptal. Moc se jí do toho nechtělo. řekla mi ale nakonec pravdu, ukázala tátovy fotky, pustila jeho desky a já začal na tátu být moc pyšný. Je mi moc líto, že jsem člověka jako on nestihl poznat. Ale od jeho rodičů a přátel vím, že to byl skvělý chlap. Snažím se být jako on,“ prozradil zpěvákův syn deníku Blesk. Jak přiznal, Bartošová si prý nepřála, aby o jeho přítomnosti veřejnost věděla, a byla by nejraději, kdyby se vůbec nenarodil. Se zpěvačkou se však nikdy osobně nesetkal.

Čtěte také: Utajovaný syn Petra Sepéšiho prozradil, že Iveta Bartošová nechtěla, aby se narodil

Sepešiho smrt Ivetu Bartošovou zdrtila a poznamenala na celý život. Potýkala se s depresemi, byla labilní a útěchu hledala v alkoholu a uklidňujících lécích. „Když Petr zemřel, na nějaký čas jsem úplně vzdala život,“ popisovala v knize zpěvačka, která svůj život ukončila v roce 2014 skokem pod vlak. Sebevraždu načasovala na 29. dubna. Sepeši přitom tragicky zahynul rovněž devětadvacátého, jen ne v dubnu, ale v červenci. Oba našli smrt na kolejích. Zdali to byl Ivetin záměr, se už dnes zřejmě nikdo nedozví.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.