Před námi je výjimečný den s magickým datem 12. 12. 2022. Zvolíme svou budoucnost

Den s datem plným dvojek a jedniček znamená pro mnoho z nás příležitost k zásadní volbě. „Právě v tento den se můžeme rozhodnout o své budoucnosti,“ tvrdí známá numeroložka a spirituální koučka Monika Ben Thabetová.

„Konec roku už pomalu klepe na dveře a vánoční horečka je v plném proudu. Přemýšlíme, čím koho potěšit a obdarovat a jak to jen udělat, abychom v očích našich nejbližších vykřesali onu vytouženou jiskřičku radosti,“ říká o období konce roku numeroložka Monika Ben Thabetová.

Den s datem 12. 12. 2022 je poslem věcí budoucích

Pro některé z nás vánoční čas s sebou přináší i velké dilema. Kde a hlavně s kým budeme trávit Vánoce? Nemůžeme se rozčtvrtit, nemůžeme být se všemi, se kterými chceme být v jeden čas na jednom místě. I když navenek na sobě nemusíme nechat nic znát, uvnitř můžeme být zmatení a nejistí.

Právě o našem vnitřním chaosu je den s datem 12. 12. Tento energeticky silný den nás vybízí k těžké volbě. S kým opravdu chceme trávit vánoční svátky? Nadcházející rok 2023, bude časem, v němž nebude místo pro přetvářku a faleš. Budeme se v něm muset rozhodovat o zásadních otázkách, 12. prosinec 2022 je tak poslem věcí příštích.

Na Vánoce se máme cítit šťastně a spokojeně

Možná si konečně připustíme, že už máme dost strojených úsměvů a zdvořilostí jen proto, abychom dělali radost někomu jinému. „Budete zase raději tiše trpět a pak se ještě trápit výčitkami svědomí? Přemítat, jestli jste se náhodou někoho něčím nedotkli?“ ptá se svých klientů numeroložka a jedním dechem dodává, že číslo dne 12. 12. 2022 radí pravý opak.

Není sobecké se chtít cítit šťastně a spokojeně, a to i o vánočních svátcích. Položte si tyto otázky:

  • Sejde se u svátečního stolu opravdu celá rodina?
  • Nebude u štědrovečerní tabule chybět někdo jen kvůli nějakému malichernému sporu či něčímu přebujelému egu?
  • Bude tam každý sedět opravdu rád? Nebo se musí kousat do rtů, aby náhodou neřekl něco, co má na srdci, a neurazil tak něčí ješitnost?
  • A co ti z vašich blízkých, u kterých děláme, že neexistují?

To jsou jen některé z otázek, které vám mohou vířit hlavou 12. prosince 2022. Snažte se na ně v klidu najít odpověď. Pamatujte si, že nezdravé ego dokáže zničit vztahy i na dlouhé roky. Udělejte si v tento silný den chvilinku pro sebe, zavřete oči, zhluboka se nadechněte a začněte naslouchat svému srdci. Uvědomte si, že život je krásný, ale krátký a že máte právo žít v pravdě. A o Vánocích to platí dvojnásob.

„Skryjte své ego do pomyslného šuplíku a řiďte se tím, co vám radí vaše srdce. Jen tak naplánujete ty nejkrásnější vánoční svátky s těmi, kdo jsou vám nejdražší. To je ten nejskvělejší vánoční dárek pro vás i vaše blízké,“ vzkazuje všem numeroložka a koučka Monika Ben Thabetová.

  • Monika Ben Thabetová je spisovatelka, numeroložka a spirituální a korporátní koučka. Narodila v roce 1976 v Brně do smíšené česko-súdánské rodiny. Celoživotně se věnuje numerologii, kterou nejdříve brala jako zábavu, a poté, co pochopila, že lze prostřednictvím této tradiční nauky pomáhat lidem, vytvořila vlastní systém nazvaný „Tajná moc čísel“. O numerologii vydala již tři knihy. V Kanadě „The Secret of Numbers“, v Itálii „Uno, due, tre, parliamo di te!“ a v Česku knihu s názvem „Tajná moc čísel“. Po Evropě i Česku organizuje přednášky a kurzy.

Zdroj: Autorský text numeroložky Moniky Ben Thabetové

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek
Štítky kniha Kanada Itálie Evropa Brno Vánoce numerologie Česko datum 12. 12.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.