Celebrity

22. srpna 2023 17:20

Eliška Reiglová

Představitelka nové Sněhurky pomlouvá klasiku. Prince nazvala stalkerem

Snímek Sněhurka a sedm trpaslíků z roku 1937 byl prvním celovečerním animákem z dílny Walta Disneyho. Stejně jako další jeho pohádky se i tato nyní dočká nového zpracování. Do hlavní role byla obsazena herečka Rachel Zegler (22), kvůli jejím aktuálním prohlášením ale lidé film dopředu zavrhují.

Počiny společnosti Disney poslední dobou vzbuzují více a více kontroverzí. V hojném počtu vznikají hrané verze pohádek, které dosud lidé znali v kreslené podobě. Nový život byl takto vdechnut už například Aladinovi či Krásce a zvířeti. V příštím roce se lidé mohou těšit také na novou Sněhurku, zdá se ale, že ta bude propadákem, a to především kvůli herečce v hlavní roli.

Čtěte také: Walt Disney byl génius a despota. S údajným rasismem a sexismem je to komplikovanější

Kreslená Sněhurka vyšla v roce 1937 a princezně v ní byly přiděleny vlastnosti vycházející ze zcela původní pohádky – byla bílá jako sníh se rty rudými jako krev a vlasy měla černé jako eben. Útočiště před zlou královnou našla u sedmi trpaslíků a po kousnutí do otráveného jablka ji k životu polibkem probral princ. Tento příběh ale od nového snímku čekat nelze, o čemž Rachel Zegler nadšeně vypráví.

Výsměch klasice

„Nezachrání ji princ a nebude snít o pravé lásce,“ řekla herečka podle deníku Daily Mail. To ovšem lidi nepobouřilo tolik jako její výroky o tom, jak moc ji původní pohádka děsila a že princ byl vlastně stalker. Vyprávěla také, že v Disneylandu jí připadala Sněhurčina atrakce příliš děsivá, a v rozhovorech původní snímek shazovala.

Mohlo by vás zajímat: Princezny podle horoskopu. Jste povahou Popelka, Lada nebo Zlatovláska?

Uživatelé sociálních sítí se tak v komentářích pod jejími rozhovory shodují, že na Sněhurku v jejím podání do kina nepůjdou. Vadí jim, jakým způsobem se vyjadřuje o původní pohádce a první disneyovské princezně. Fakt, že je Rachel Zegler Hispánka a hraje dívku, která má být bílá jako sníh, je pro ně už jen třešničkou na dortu, byť zpočátku šlo o největší problém.

Vzestup a pád

Rachel Zegler byla obyčejnou studentkou střední školy, když získala hlavní roli v muzikálu West Side Story. Ze dne na den se tak stala hvězdou a díky skvělému výkonu také miláčkem publika. Nabídky se jí začaly jen hrnout. Její proříznutá pusa ale může způsobit, že zájem o ni opadne stejně rychle, jako vyletěl.

Přečtěte si: Kam se poděla a co dnes dělá jedna z nejkrásnějších filmových princezen Julie Jurištová?

V letošním roce vyšel akční fantasy snímek Shazam! Hněv bohů, v němž si Rachel Zegler zahrála Antheu. Shazam je superhrdina z dílny DC Comics a zarytí fanoušci na něj nedají dopustit. Proto je pobouřilo, když herečka film ponížila prohlášením, že roli v něm přijala jen proto, že potřebovala práci.

Nová Sněhurka vyvolala spoustu kontroverzí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.