Celebrity

22. srpna 2023 17:20

Eliška Reiglová

Představitelka nové Sněhurky pomlouvá klasiku. Prince nazvala stalkerem

Snímek Sněhurka a sedm trpaslíků z roku 1937 byl prvním celovečerním animákem z dílny Walta Disneyho. Stejně jako další jeho pohádky se i tato nyní dočká nového zpracování. Do hlavní role byla obsazena herečka Rachel Zegler (22), kvůli jejím aktuálním prohlášením ale lidé film dopředu zavrhují.

Počiny společnosti Disney poslední dobou vzbuzují více a více kontroverzí. V hojném počtu vznikají hrané verze pohádek, které dosud lidé znali v kreslené podobě. Nový život byl takto vdechnut už například Aladinovi či Krásce a zvířeti. V příštím roce se lidé mohou těšit také na novou Sněhurku, zdá se ale, že ta bude propadákem, a to především kvůli herečce v hlavní roli.

Čtěte také: Walt Disney byl génius a despota. S údajným rasismem a sexismem je to komplikovanější

Kreslená Sněhurka vyšla v roce 1937 a princezně v ní byly přiděleny vlastnosti vycházející ze zcela původní pohádky – byla bílá jako sníh se rty rudými jako krev a vlasy měla černé jako eben. Útočiště před zlou královnou našla u sedmi trpaslíků a po kousnutí do otráveného jablka ji k životu polibkem probral princ. Tento příběh ale od nového snímku čekat nelze, o čemž Rachel Zegler nadšeně vypráví.

Výsměch klasice

„Nezachrání ji princ a nebude snít o pravé lásce,“ řekla herečka podle deníku Daily Mail. To ovšem lidi nepobouřilo tolik jako její výroky o tom, jak moc ji původní pohádka děsila a že princ byl vlastně stalker. Vyprávěla také, že v Disneylandu jí připadala Sněhurčina atrakce příliš děsivá, a v rozhovorech původní snímek shazovala.

Mohlo by vás zajímat: Princezny podle horoskopu. Jste povahou Popelka, Lada nebo Zlatovláska?

Uživatelé sociálních sítí se tak v komentářích pod jejími rozhovory shodují, že na Sněhurku v jejím podání do kina nepůjdou. Vadí jim, jakým způsobem se vyjadřuje o původní pohádce a první disneyovské princezně. Fakt, že je Rachel Zegler Hispánka a hraje dívku, která má být bílá jako sníh, je pro ně už jen třešničkou na dortu, byť zpočátku šlo o největší problém.

Vzestup a pád

Rachel Zegler byla obyčejnou studentkou střední školy, když získala hlavní roli v muzikálu West Side Story. Ze dne na den se tak stala hvězdou a díky skvělému výkonu také miláčkem publika. Nabídky se jí začaly jen hrnout. Její proříznutá pusa ale může způsobit, že zájem o ni opadne stejně rychle, jako vyletěl.

Přečtěte si: Kam se poděla a co dnes dělá jedna z nejkrásnějších filmových princezen Julie Jurištová?

V letošním roce vyšel akční fantasy snímek Shazam! Hněv bohů, v němž si Rachel Zegler zahrála Antheu. Shazam je superhrdina z dílny DC Comics a zarytí fanoušci na něj nedají dopustit. Proto je pobouřilo, když herečka film ponížila prohlášením, že roli v něm přijala jen proto, že potřebovala práci.

Nová Sněhurka vyvolala spoustu kontroverzí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.