Premiérové díly Máme rádi Česko od února na Primě

Již v pátek 9. února startuje na Primě zbrusu nová série populární soutěžní show Máme rádi Česko s moderátorem Liborem Boučkem a kapitány Jakubem Prachařem a Vojtěchem Kotkem. Premiérová řada navíc odstartuje speciálem, v němž se influencerky utkají s obávanými konkurenčními Lovci.

Vzhledem k tomu, jakou radost zábavný pořad dělá divákům, žádná razantní změna se nechystá. Jednu novinku si pro nás tvůrci pořadu ale připravili. „Česko bude plné hvězd a protože letos hostíme Mistrovství světa v hokeji, jeden díl mu bude věnovaný celý,“ prozradil pro Prima Ženy Libor Bouček, který soutěž od její první řady nejen moderuje, ale je také scenáristou pořadu.

Celkem soutěží prošly neuvěřitelné stovky osobností a s premiérovými díly k nim přibudou další! Složení týmů hned v tom prvním dokonce Libor Bouček označuje za opravdový unikát. Za tým Jakuba Prachaře se postaví herečka a moderátorka Miluše Bittnerová, modelka a tvář pořadu Prima mazlíček Barbara Vávrová a influencerka Gabriela Heclová. Proti nim v týmu vedeném Vojtou Kotkem budou bojovat obávaní a soutěživí Lovci, tedy český historik, geograf, kartograf i vysokoškolský pedagog Jiří Martínek, meteoroložka Dagmar Jandová a Viktorie Mertová, vyučující na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy. Nejbystřejší mozky Česka, známé z konkurenční soutěže Na lovu, tak podpoří věčného smolaře.

Nejbystřejší mozky Česka mají slabiny

Že má tím pádem první letošní díl soutěže Máme rádi Česko jasného vítěze? Omyl! „Bude to napínavé až do samotného závěru!“ slibuje moderátor Libor Bouček. A nepřehání. Herečky a influencerky totiž nejbystřejší mozky Česka pěkně potrápí a o vítězství skutečně rozhodnou až poslední minuty! Jinak obtížně porazitelní Lovci, jak se ukáže, mají své slabiny.

Jako tým shoří nejen při lekci postřehu při hádání detailů z filmových ukázek, ale i ve vědomostní hře krabice. Při té zaváhala i kvízová dáma Dagmar Jandová, když netušila, z kolika proutků se tradičně plete velikonoční pomlázka. Osudná jim ale bude otázka na nejstarší doložený český pivovar. „Přitom to byla docela jednoduchá otázka. Měla jsem chuť to střelit,“ litovala Viktorie Mertová. A ani Doktor Vševěd není vševědoucí, toho vypeklo hanácké nářečí. Nedokázal vysvětlit pojem „untercajké“ neboli spodní prádlo. „Dámy a pánové, spoďáry dostaly Jiřího! Dlouho jsme to hledali…“ neskrýval moderátor a spoluautor scénáře Libor Bouček radost z toho, že mu podařilo Jiřího dostat do vědomostních úzkých.

Obavy z vědomostí konkurence měl i Jakub Prachař, kterému coby kapitánovi nikdy sebevědomí nechybělo „Já jsem se našlehnul adrenalinem, který dneska budu potřebovat,“ netajil se. Na otázku, kolik adrenalinu si vzal, odpovídá. „Dal jsem si dávku, která je normálně na rok. Ovšem já jsem to dokázal zvládnout za patnáct minut,“ pobaví publikum i soutěžící Jakub a jeho humor jen dokládá, že ani v novém roce nebude v show kromě zajímavých otázek o legraci nouze. Všeznalých Lovců se dokonce zeptá, jestli je možné, aby měl dělohu, po níž už dlouho touží. Kdo bude vítězem tohoto klání a jaké vyhlídky ohledně dělohy Jakub má, se dozvíte již 9. února ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.