Celebrity

13. září 2023 09:45

Eliška Reiglová

Vojta Kotek chce prolomit smůlu šťastnými montérkami. Rozveď se, radí Genzer

Šťastné montérky Vojty Kotka - Máme rádi Česko

Že je Richard Genzer mistrem humoru a improvizace, se mu daří dokazovat už celé roky. Když se zařadil do týmu Vojty Kotka, bylo jasné, že i jindy zábavná show bude ještě o něco zábavnější. Oblíbený bavič totiž od hercových šťastných montérek bez skrupulí přešel rovnou k rozvodu.

V oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, ale kapitáni zůstávají stejní. Vojta Kotek a Jakub Prachař mezi sebou pravidelně bojují o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přejí vyhrávat. Jeden z kapitánů si vítězství dokonce přeje tolik, že vsadil na poněkud netradiční způsob, jak si ho zajistit.

„Já jsem se rozhodl, protože už se snažím přijít na různé věci, jak bych zlomil tu svou prokletou smůlu, že bych si měl vzít svoje šťastné montérky, které mi přinesly za poslední dobu hodně štěstíčka. Po těch kapsičkách si schovávám různé nápovědičky a věcičky, které by se mi měly hodit. A navíc si myslím, že je to proklatě sexy,“ pochválil se Vojta Kotek v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě.

Pojem prokletá smůla pochopil ovšem jeden ze členů jeho týmu trochu jinak a promluvil možná z vlastní zkušenosti, ale určitě s humorem sobě vlastním. „Já mám pro tebe lepší radu, jak prorazit tu tvojí smůlu. Rozveď se, vole,“ zasmál se Richard Genzer, který diváky baví také v Partičce nebo v show Inkognito.

Čtěte také: Richard Genzer je nezadaný a večírky nevymetá. Lidé se ho ptají na palačinky

Boj o přežití

Že rozvod není zrovna šťastnou cestou, ale montérky jsou nepochybně spolehlivé, potvrdil Jakub Prachař. Ten se rozvyprávěl o tom, co všechno jeho kamarád a protivník v jedné osobě díky tomuto jednoduchému kusu oděvu už zvládl a přežil.

„Jak říkal pan Kotek, že jsou to jeho šťastné montérky, tak opravdu ano. Šestkrát spadl z lešení, dvakrát se jemně řízl do holení kosti motorovou pilou, jednou mu z cirkulárky vyskočil kotouč a montérky jsou stále neporušené. Dobrý materiál,“ přisadil si.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.