Celebrity

13. července 2023 08:30

Šarlota Chmelařová

Prezidentský pár se opět dokonale sladil. Petr a Eva Pavlovi oslňovali v zahraničí

Prezident Petr Pavel se svou manželkou Evou se vydali na summit NATO do litevského Vilniusu. Prezidentský pár na zahraniční misi opět ukázal, jak se dokáže dokonale sladit.

Český prezident Petr Pavel zavítal do litevského hlavního města v doprovodu své manželky Evy Pavlové. Pár přiletěl v pondělí, a právě tehdy započal dvoudenní summit NATO. V rámci toho vedl český prezident tři samostatná jednání s americkými senátory a zástupci Japonska a Norska. Řešila se především bezpečnostní spolupráce, pomoc Ukrajině a rozšíření spolupráce ve prospěch České republiky, jak informují Seznam zprávy.

Mohlo by vás zajímat: Sto dní Pavla na Hradě. Stylisté zhodnotili prezidentský pár: Jak z královské rodiny

Dokonalá souhra

Prezidentský pár už několikrát předvedl svůj smysl pro módní vkus. Opět se předvedli v dokonalé harmonii a souhře. Eva Pavlová vypadala v růžovém kostýmku skvostně a s manželem byli vyladění do posledního detailu. Petr Pavel oblékl kravatu, která všem přítomným dávala jasně najevo, ke které dámě patří. V rámci summitu se setkali ještě s prezidentským párem z Litvy. Gitanas Nausėda se svou manželkou Dianou naproti tomu vsadili na barvu modrou. V politice hraje móda významnou roli a nutno říct, že český manželský pár naší zemi rozhodně reprezentuje dobře.

Mohlo by vás zajímat: Místo kabátů kostýmky. Eva Pavlová pokračuje v eleganci, nově vynesla mladistvou modrou

„Já si myslím, že je dobře, že si vybrali české designéry. Podporují českou tvorbu. Řekla bych ale, že se v zahraničí dost inspirují. Móda jde dopředu, všechno se vyvíjí. Nejednou jsme si všimli, že Eva Pavlová vypadá tak trochu jako z královské rodiny. Siluetové šaty a střihy jsou podobné, inspirují se i barvami,“ okomentovala v minulosti pro CNN Prima NEWS styl prezidetského páru stylistka Nikola Marková.

Dvojice spolu na veřejnosti působí velice přirozeně a elegantně. Vzájemné dotyky navíc budí pocit stálé zamilovanosti. Petr Pavel svou manželku držel láskyplně za ruku a darovali si jeden úsměv za druhým. Jak se později prezident České republiky vyjádřil, s výsledky summitu byl spokojen, což jen dokládá, že jeho příjemné vystupování mělo opodstatnění. Summitu NATO se mimo jiné účastnila také ministryně obrany ČR Jana Černochová, náčelník štábu Karel Řehka a také ministr zahraničních věcí Jan Lipavský.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.