Celebrity

7. června 2022 12:30

Tamara Fränzlová

Princ Harry a Meghan ukázali fotku roční dcery. Lilibet je celý tatínek

U příležitosti prvních narozenin své jediné dcery se hrdí rodiče princ Harry (37) a vévodkyně Meghan (40) pochlubili fotografií krásné Lilibet Diany Mountbatten-Windsor. První pohled na malou princeznu okamžitě prozradil, že se potatila.

Posledních pár dnů je v královské rodině pořádně rušno. Jen co v celé Británii skončily oslavy k 70. výročí korunovace královny Alžběty II., pořádal se další večírek. Tento byl však mnohem skromnější, ačkoli ne nijak méně důležitý či radostný. Své první narozeniny oslavila dcera vévodkyně Meghan a prince Harryho Lilibet Diana.

A jak už to na první narozeninové oslavě bývá, nechyběla rodina ani fotograf. Slavní rodiče přijeli oslavenkyni ukázat do Británie, a tak se jedenácté pravnouče údajně konečně poznalo se všemi nejbližšími příbuznými včetně prababičky, dědy Charlese a strýce Williama s tetou i jejich dětmi. Lilibetiny narozeniny slavila královská rodina ve Frogmore Cottage ve Windsoru při pikniku, na kterém byl přítomen i rodinný přítel Misa Harriman, jemuž se podařilo malou princeznu zachytit na kouzelném snímku.

Slavní rodiče se poté s fotografií malé Lilibet v bleděmodrých šatičkách a bílou mašlí ve vlasech pochlubili na internetu, kde se lidé předháněli v tom, aby rozkošné slečně pogratulovali jako první. Fanoušci rovněž nezapomněli zmínit neuvěřitelnou podobu s princem Harrym, která je vidět na první pohled.

Sdílejte článek
Štítky fotografie oslava narozeniny princ Harry Meghan Markle královská rodina Lilibet Diana

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.