Proměna Renaty (92,5 kg) a Jany (92 kg) s KetoFit: Bez sportu a s virózou zhubly bez problémů

KetoFit 2022 - Jana a Renata proměna_2

Renata a Jana se přihlásily do dvouměsíční proměny s KetoFit. Po osmi týdnech jsou lehčí o několik kilogramů a mění šatníky, ačkoliv obě dámy během hubnutí sužovala vleklá viróza. Kilogramy se však ztrácely bez problémů.

Vzhledem k tomu, že obě maminky začaly hubnout v lednu, ani jedné z nich se nevyhnula delší viróza nebo nachlazení. Taková nepříjemnost by mohla hubnutí zastavit, ale obě ženy kilogramy ztrácely i tak.

Jak je to možné? Keto dieta jí totiž dokázala nabídnout jednoduchou a rychlou změnu životního stylu. KetoFit jídla pomáhají efektivnímu hubnutí, jelikož s nimi dochází ke spalování tuků, ne svalů. Ty jsou naopak chráněny a podporovány. A to hlavně díky kvalitním bílkovinám obsaženým v KetoFit produktech. Sportovat s dietou KetoFit není potřeba, tuk mizí během celého dne, tedy i když spíte.

S KetoFit hubnete i bez sportu

KetoFit je tak výbornou alternativou pro ty, kteří ze zdravotních důvodů nemohou sportovat. To ocenila i Renata, jež je po vážné nehodě na motorce. Kvůli tomu dřívější hubnutí s KetoFit přerušila. Před rokem s dietou KetoFit začínala na 140 kilogramech a stal se z ní úplně nový člověk.

Po nepěkné nehodě potřebovala postavu doladit, což se jí povedlo i s delší virózou. „Shazovala jsem kilogramy s nemocí. Minulý rok to hubnutí šlo strašně rychle, protože jsem měla hodně vysokou váhu. Letos jsem potřebovala shodit pár kilogramů, takže výsledků jsem si všimla až ve chvíli, kdy mi to začalo říkat okolí,“ prozradila výživové poradkyni Petře.

„Jednou jsem si šla vybrat nové kalhoty do obchodu, protože stávající už mi odstávaly v pase, nakonec jsem musela vybrat dokonce kalhoty o dvě čísla menší. To mě dost potěšilo,“ vzpomíná na moment, kdy si sama uvědomila, že je na správné cestě.

Jak bezpečně snížit kalorický příjem? Přidejte do jídelníčku jedno jídlo KetoFit

Renata i Jana jsou vytížené maminky. Jana kromě dlouhodobého nachlazení řešila vážné osobní problémy, i přesto se jí podařilo výrazně zhubnout. Výtečnou pomocí byla rychlost přípravy KetoFit jídel. Vzdát se nemusela ani oblíbeného pečiva. „Určitě je u mě nejoblíbenější koktejl, hodně spokojená jsem byla se smoothie. Velmi mě potěšil keto chléb, byl výborný,“ prozradila Jana.

„Já jsem si dokonce vyzkoušela i týden jen o polévkách. Nejvíc mi chutnala kuřecí polévka a kulajda, ta je za mě nejlepší. A pak je to samozřejmě koktejl a tyčinky, protože bez toho se člověk neobejde,“ dodává Renata. „Je lepší, když se produkty střídají. Je to déle udržitelné. Skvělé je zařadit do jídelníčku jeden či dva produkty denně i po aktivním hubnutí, mají plnohodnotné bílkoviny, několik druhů vlákniny a nejmenší podíl sacharidů. Tak můžete přirozeně snížit i denní kalorický příjem,“ vysvětluje výživová poradkyně Petra, jak si shozené kilogramy udržet.

V cíli ještě nejsme, shodnou se obě

Dvouměsíční proměna s KetoFit není ani pro jednu konečnou stanicí. I přesto, že Jana výraznou ztrátu kilogramů cítí, plánuje s KetoFit pokračovat. „Změna je veliká, předtím jsem měla co dělat, abych vyšla do patra, teď stíhám i malou dceru. Lidé v mém okolí si všímají, že jsem zhubla,“ zamýšlí se Jana. „Dokonce jsem nikdy neměla během hubnutí chuť to vzdát, naopak. Mám motivaci pokračovat dál a dotáhnout to do cíle. A Renata? Ta by ráda shodila ještě tři až čtyři kilogramy ke své maximální spokojenosti. To bude s KetoFit hračka. Držíme dámám palce!

Sledujte KetoFit na Facebooku, Instagramu

Proč jsme zvolili v Prima ŽENY spolupráci právě s KetoFit? Důvodů je celá řada:

  • KetoFit je nejoblíbenější hubnutí mezi ženami
  • zajistí velmi rychlý úbytek váhy
  • bez hladu a bez dřiny
  • jako jediná dieta podporuje krásu a imunitu
  • nabízí špičková jídla bez chemie, bez GMO, bez přidaných cukrů
  • obsahuje nejméně sacharidů pro nejrychlejší hubnutí a udržení váhy
  • má vysoké hodnocení na Heuréka.cz a Zboží.cz, ženská keto dieta roku 2022
  • miliony snědených jídel, ověřeno přes 100 000 zákaznic v ČR a SR
  • přes 30 000 fanoušků na Facebooku, Instagramu

Pokud chcete také změnit životní styl a rychle se zbavit nadbytečných kilogramů jako dámy v proměně roku, vsaďte také na keto dietu.

Děkujeme společnosti Dermacol za líčení účastnic proměny.

Sledujte hubnutí Renaty a Jany ve skupině na Facebooku zde

Chcete se inspirovat dalšími příběhy žen, které zhubly? Podívejte se tady.

Jak Renata a Jana hubla během týdnů?

Dva týdny s KetoFit:

Čtyři týdny s KetoFit:

Šest týdnů s KetoFit:

Osm týdnů s KetoFit:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.