Proroctví Baby Vangy pro rok 2024: Přijde zlom v medicíně a vzroste aktivita teroristů

Předpovědi různých proroků a rádoby mystiků většinou velkou pozornost nezískávají. Jakmile se ale zmíní jméno Baba Vanga, i skeptici mívají tendence zpozornět. Ta totiž před svou smrtí v roce 1996 přišla s nejrůznějšími předpověďmi, z nichž některé vyšly. Co podle ní čeká svět v roce 2024?

Slepá věštkyně Baba Vanga, jíž mnozí přezdívají ‚bulharský Nostradamus‘, po sobě zanechala řadu proroctví, a to na dlouhé roky dopředu. Není málo takových, v nichž se pletla, ale zároveň jí některá zásadní také vyšla. Za zmínku stojí například 11. září, Brexit či tsunami a zemětřesení, které v Asii v roce 2020 zabilo okolo 400 lidí.

A co nás podle Baby Vangy čeká v roce 2024? Některé její předpovědi jsou natolik obecné, že o jejich vyplnění není pochyb. Jde například o ekonomické či politické problémy a terorismus – něco, co je sice nepříjemné, ale lidé si už zvykli. Vzhledem k tomu, kdy zemřela, je zvláštní, že zmínila také větší užívání umělé inteligence.

Dobré i zlé vyhlídky

Žena, jejíž pravé jméno bylo Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova, nicméně měla i konkrétnější předpovědi. Očekávala například, že v roce 2024 proběhne atentát na Vladimira Putina, nevyjádřila se však k jeho úspěšnosti. Provést by ho měl ruský občan. Možná i v souvislosti s tím tvrdila, že v Evropě vzroste aktivita teroristů.

I na rok 2024 předpověděla přírodní katastrofy spojené s počasím, nebo například také zvýšené množství kybernetických útoků. Její proroctví ale nebyla jen negativní, myslela si totiž, že přijde zlom v medicíně a budou vynalezeny léky na dosud nevyléčitelné nebo jen těžko léčitelné nemoci, jako jsou Alzheimerova choroba a rakovina.

Zdroj: Euronews

Měsíční horoskop na leden 2024:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.