Proroctví Baby Vangy pro rok 2024: Přijde zlom v medicíně a vzroste aktivita teroristů

Předpovědi různých proroků a rádoby mystiků většinou velkou pozornost nezískávají. Jakmile se ale zmíní jméno Baba Vanga, i skeptici mívají tendence zpozornět. Ta totiž před svou smrtí v roce 1996 přišla s nejrůznějšími předpověďmi, z nichž některé vyšly. Co podle ní čeká svět v roce 2024?

Slepá věštkyně Baba Vanga, jíž mnozí přezdívají ‚bulharský Nostradamus‘, po sobě zanechala řadu proroctví, a to na dlouhé roky dopředu. Není málo takových, v nichž se pletla, ale zároveň jí některá zásadní také vyšla. Za zmínku stojí například 11. září, Brexit či tsunami a zemětřesení, které v Asii v roce 2020 zabilo okolo 400 lidí.

A co nás podle Baby Vangy čeká v roce 2024? Některé její předpovědi jsou natolik obecné, že o jejich vyplnění není pochyb. Jde například o ekonomické či politické problémy a terorismus – něco, co je sice nepříjemné, ale lidé si už zvykli. Vzhledem k tomu, kdy zemřela, je zvláštní, že zmínila také větší užívání umělé inteligence.

Dobré i zlé vyhlídky

Žena, jejíž pravé jméno bylo Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova, nicméně měla i konkrétnější předpovědi. Očekávala například, že v roce 2024 proběhne atentát na Vladimira Putina, nevyjádřila se však k jeho úspěšnosti. Provést by ho měl ruský občan. Možná i v souvislosti s tím tvrdila, že v Evropě vzroste aktivita teroristů.

I na rok 2024 předpověděla přírodní katastrofy spojené s počasím, nebo například také zvýšené množství kybernetických útoků. Její proroctví ale nebyla jen negativní, myslela si totiž, že přijde zlom v medicíně a budou vynalezeny léky na dosud nevyléčitelné nebo jen těžko léčitelné nemoci, jako jsou Alzheimerova choroba a rakovina.

Zdroj: Euronews

Měsíční horoskop na leden 2024:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.