Astročlánky

12. prosince 2023 06:30

Eliška Reiglová

Prosincové novoluní nejvíc ovlivní tři znamení. Blíženci pochopí, že musí jít vpřed

Prosincové a zároveň pro letošek poslední novoluní nastane ve středu 13. prosince 2023, přesně 31 minut po půlnoci. Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky, tento však nejvíce ovlivní konkrétně tři z dvanácti znamení zvěrokruhu. Jaká to jsou a co je čeká?

Blíženci

Novoluní je ideálním časem k využití energie Měsíce do nových začátků. Během posledního novoluní letošního roku to platí pro Blížence, kteří dostávají příležitost hodit za hlavu minulé negativní zkušenosti a jít vpřed. Mohou se zbavit vnitřních mechanismů, které nejsou v souladu s jejich autenticitou.

Střelec

Letošní poslední novoluní je ovlivněno ohnivým znamením Střelce, což je také důvod, proč na jedince v tomto znamení narozené bude mít nemalý vliv. Nabídne jim neomezené možnosti k růstu a expanzi. Bude dokonalá příležitost k utřídění každodenních aktivit, kdy bude potřeba dát přednost těm, které člověku opravdu prospívají a mohou ho obohatit.

Ryby

Pro Ryby je novoluní příležitostí k opuštění komfortního prostoru. Lidé tohoto znamení se často raději drží v pozadí, nyní je ale čas vystoupit do popředí a ujmout se vedení, protože jedině z toho pro ně plyne skutečný růst. To, co se díky tomu naučí, bude hrát zásadní roli v jejich budoucím životě a v tom, čeho ještě dosáhnou.

Jaké budou Vánoce pro všechna znamení podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.