První úraz v grilovací reality show. Dominika místo mrkve uřízla kus svého prstu

První krev - Česko na grilu (2)

Pohodové naladění soutěžících ve velké grilovací reality show po premiérovém kole, z něhož nikdo nevypadl, vystřídá stres. Nelítostný souboj o postup začíná, nervozita si vybírá svou první oběť.

„Takhle to nejde dělat... Já se tady hrozně dlouho drbu s tou mrkví,“ spustí svůj boj s časem u rozpáleného grilu Dominka. Záhy si zběsilou manipulací s nožem při krájení mrkve téměř uřízne kus prstu. A to tak, že její zranění musí ošetřit přivolaný zdravotník.

Na úkol kvůli zranění zůstane její parťačka Denisa sama. Dominika se ovšem nevzdá a z místa, kde je ošetřována, bude Denisu instruovat, že je třeba otočit batáty. Její zápal pro soutěž záchranář okomentuje slovy, že je horší než hokejistky.

„Adrenalin udělal svoje, vůbec jsem to nevnímala. Bolet to začalo až pak. Jsem ale pyšná na Denisu, jak to vše zvládla. Moc nám pomohla,“ vysvětluje Dominika. Její zranění znamená, že Denisa zůstává na realizaci soutěžního úkolu po nějakou dobu zcela sama. Jak jejich grilovačka dopadne a mají v takovém oslabení s výsledným pokrmem šanci uspět u poroty jako v předchozím kole?

Kvíz pro nadšence do grilování

1 5 Při jaké teplotě se griluje zelenina?

2 5 U nepřímého grilování je víko grilu:

3 5 Co se rychleji zapálí?

4 5 V udírně se maso:

5 5 Přímé grilování je grilování:

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

Atmosféra houstne také u Davida s maminkou Vierou. Jejich hádky u grilu neustávají. David bude na Vieru vysloveně nepříjemný, čehož si začnou všímat i ostatní. Davidovo nevybíravé chování je začne rušit a je všem nepříjemné. O chování syna k mamince mají jiné představy. Sledujte pokračování reality show Česko na grilu v sobotu od 20:15 na Primě nebo na prima+. Soutěžící budou grilovat nejen pro porotce Zdeňka Pohlreicha s Martinem Svatkem, ale také pro mlsné jazyky skautů.

Podívejte se na vizitku Davida s Vierou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.