Varování po premiéře uzavřené remízou: Porotci v grilovací show končí s milosrdenstvím

Tohle se šéfovi Pohlreichovi nelíbí - Česko na grilu (2)

Je to tak. Radost některých soutěžících po premiérové grilovačce v nové reality show nebude trvat dlouho. Kdo by mohl ve druhém díle skončit? Určité indicie přineslo už jejich první grilování. Připomeňte si rozhodující okamžiky z prvního dílu a tipujte.

Porotci Zdeněk Pohlreich a Martin Svatek všem ukázali, že když jde o hodnocení jídla, umí být nekompromisní. Za nejslabší pokrmy z grilu v hlavním kole klání označili ta od Heleny a Rada, Jirky a Martina a Nikoly s Radkem. Co se jim nepovedlo?

Nestihli jste premiérový díl reality show Česko na grilu sledovat v televizi? Přehrajte si ho celý online na prima+:

Nikola s Radkem zvěřinu nedotáhli, Rado s Helenou nezaujali platingem a porotci na pokrmu marně hledali alespoň nějaké stopy po grilu. Citlivé jazyky porotců zklamali také Jirka s Martinem, kteří servírovali „maso suché jako cesta“.

Čtěte také: Zdeněk Pohlreich fotil kalendář se psy. V čínské restauraci a bylo to menu, smáli se ostatní

Druhá šance u grilu

Všechny dvojice ale dostaly šanci předvést se a vytvořit v rámci rozstřelu živáňskou pečeni. Helena sice na počátku pořadu vyslovila obavy z přípravy jídla „pro takové borce“, nakonec se jí a Radovi ale reparát povedl. Taky Jirka s Martinem si vysloužili za svůj úkol v podobě rozstřeleného špízu pochvalu. A ta je namotivovala k další práci. I přípravě omáček.

Jediné, co porotcům vadilo, bylo, že nikdo ze soutěžících pro přípravu tohoto pokrmu nepoužil špejle. Radek to dokonce považoval za chyták a dál si rovnal kousky masa a další suroviny do zapékací misky. Jeho parťačka Nikola kromě mrkve chtěla do živáňské přidat lanýžový olej. V obchodě jej totiž zaměnila s tím olivovým. „Jako lanýže do živáňské, to je dobrá varianta,“ usměje se nad přehmatem kat Zdeněk Pohlreich. Nikola se sice cítí trapně, ale podobné chyby porota nekomentuje a nekritizuje, mohou se stát každému.

Sledujte rozpálenou aftershow Česko na grilu online na prima+

Radovi se nedařila příprava majonézy. A zase, místo kritiky, si ji připraví pánové porotci sami. Helena komentuje: „Oni nejdou kritizovat, jdou poradit a poradí ti tak, že to udělají s tebou. To je fajn. Protože to není kritika, ale pomoc.“

„Tohle se vám fakt povedlo, ta mrkev je výborný nápad. I když jsem to tak nikdy nejedl,“ díky tomuto hodnocení Martina Svatka Nikola s Radkem uviděli světlo na konci tunelu.

„Ta majonéza je vyšlehaná...,“ liboval si Zdeněk. „To bude asi tím, že jsme ji dělali my.“ Rado si po hodnocení oddechl: Moc si přál, aby pokračovali s Helenou dál. „Bál jsem se, že mi z panenky vznikne sušenka,“ hodnotí jídlo Jirka. „Naopak, vepřová panenka byla vynikající tah,“ pochválil kluky Martin Svatek. „Tak tu zůstaneme alespoň ještě jedno kolo,“ ocení hodnocení poroty Martin.

„Co jste nám vy všichni nakonec naservírovali, bylo parádní.“ Ohodnotili porotci nakonec všechny dvojice v rozstřelu. „Každý z vás jste k úkolu přistoupili po svém, obě cesty byly vynikající, takže postupujete všichni,“ usnesli se nakonec porotci a díl skončil remízou.

S aplikací Česko na grilu vše na jednom místě a včas. Sledujte bonusy, recepty i zákulisí show

„Jediné, co vám můžeme slíbit, je to, že při příští grilovačce se už tohle opakovat nebude. Porota nebude milosrdná.“ Uzavřeli hodnocení poroty moderátoři. Další díl sledujte už 30. března na Primě nebo již nyní na prima+. Co se bude grilovat ve druhém kole? Podívejte se už nyní v exkluzivní ukázce níže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.