Sledujte rozpálenou aftershow Česko na grilu online na prima+

Zaklapnutím grilů nejrozpálenější reality show v Česku nekončí. Kdo Česko na grilu na Primě sleduje, má jistě řadu otázek, stejně jako samotní soutěžící a porotci nestihli v televizi říci vše. Tuto možnost dostali v naší aftershow, kterou si určitě nenechte ujít! Od soboty 23. 3. na prima+

Co by dnes soutěžící udělali jinak, jak své výkony hodnotí s odstupem času, rozbor nejsilnějších momentů z dílů nebo názory porotců bez cenzury. To vše a mnohem více přináší bonusová aftershow Česko na grilu kterou můžete sledovat online na prima+.

Porotci Zdeněk Pohlreich a Martin Svatek v aftershow Česko na grilu okomentují nešvary českých amatérských grilmasterů a zamyslí se nad tím, proč využívat možnosti, které vedou k dobrému výsledku. Oba pánové se shodnou, že je třeba k této disciplíně přistupovat „normálně“. Tedy najít si čas, nakoupit kvalitní suroviny a obklopit se skvělou partou lidí, pro které je samo o sobě radost grilovat. Pánové se také přiznají, že se jim velice rychle povedlo rozmetat představu některých soutěžících, že to bude pohoda a zábava. I proto, že je to soutěž.

Martin přirovná soutěžící k lovcům. Dojde také na debatu o šetření se surovinami. I na to, proč bude mít výkon soutěžících stoupající tendenci.  Rado a Roman se u stejného stolu moderátorce svěří s tím, jak vzpomínají na svůj signature dish. Roman si ho bude pamatovat do konce života. Rado ví, že se jeho dvojici nepovedlo prvotní vaření. Oba stresoval především časový limit. Romanovi chyběl prostor pro vaření, a jak přiznává, hlášku o bordelu v hlavě Zdeňku Pohlreichovi nikdy nezapomene.

Naopak Rado nezapomene, jak ohodnotil Zdeněk jeho burger. Oba pánové berou účast v pořadu jako skvělou zkušenost, která jim ukázala, že zahradní mistrovství je během natáčení poměrně k ničemu. Měl Roman s Janou nějaké krizové momenty? Co Rado s Helenou? Na co si pánové pamatují a jak vnímají některé situace z natáčení?  Sledujte zajímavé komentáře, vtipné momenty z natáčení, které vás pobaví a možná i mnohé vysvětlí.

Česko na grilu v jedinečné aplikaci

Buďte v neustálém spojení se soutěžícími a hrou, která vás baví. Objevte skvělé recepty, sledujte bonusová videa. Nepřetržitý přísun exkluzivních informací, fotek a dalších materiálů, které na televizní obrazovce neuvidíte. Kromě receptů ke grilu tu najdete i exkluzivní recepty přímo od soutěžících. Nesouhlasíte s názorem porotců? Účastníky soutěže můžete hodnotit i vy sami! Hlasujte pro svou oblíbenou dvojici a soutěžte o skvělé ceny. S aplikací Česko na grilu budete pořád u grilu.

Stáhněte si svoji aplikaci na Google Play nebo v Apple Store.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.