Medailonky všech soutěžních dvojic ze show Česko na grilu. Už máte své favority?

Už v sobotu startuje na Primě nejrozpálenější reality show u nás – Česko na grilu. Kdo se utká o titul Grilmastera? Své grily rozpálí partneři, táta s dcerou, matka se synem, ale i kamarádi. V medailoncích se o nich dozvíte více.

Která ze soutěžních dvojic vyhraje? Během napínavého klání dokonce dojde i na podmínku. V jednom případě se bude vítězství podmiňovat svatbou.

Moderování soutěžního klání se ujmou Patricie Pagáčová a Tomáš Zástěra, porotcování se chopí Zdeněk Pohlreich a Martin Svatek. Kdo se vyděsí, když je spatří, komu se bude chtít plakat a kdo se bude bát takovým borcům vařit? Vypadnout v prvním kole nechce nikdo, to je jasné. Soutěžící Danny dokonce prohlásí, že kdyby vypadl v prvním kole, nemohl by už nikdy mezi kamarády do hospody.

Stáhněte si svoji jedinečnou aplikaci Česko na grilu na Google Play nebo v Apple Store.

Viera překvapí porotce tím, že v prvním kole připravuje lokše. To porotce Martin Svatek ohodnotí lakonicky. „Vy si to ale opravdu děláte těžké, osobo,“ poznamená. Při hodnocení jídel před porotou dojde k tomu, že David podtrhne svou maminku. Ta prohlásí, že je jídlo udělané dobře, David s ní ale nesouhlasí. Na to však mají oba porotci jasný názor: „Maminka se má vždycky poslouchat… Protože to jídlo – bylo zkrátka skvělé.“ Sledujte v show Česko na grilu v sobotu ve 20:15 na Primě nebo už nyní na prima+, jaké je rozložení sil, emoce i taktiky mezi jednotlivými dvojicemi. Která z nich vás bude bavit, koho byste rovnou poslali domů a jaké recepty byste si chtěli vyzkoušet na vlastní rošt?

Radek a Nikola

Roman a Jana

Rita a Jeana

Lucka a Priky

Helena a Rado

Martin a Jirka

Don a Michal

David a Viera

Denisa a Dominika

Danny a Daniela

Sdílejte článek