Celebrity

24. března 2022 14:45

Tamara Fränzlová

Dcera Putina se rozvádí a s podnikáním má utrum. Otcova válka jí komplikuje život

Nejstarší dcera ruské hlavy státu Vladimira Putina Marie Voroncovová Faassenová doposud žila takříkajíc vysněný život. S tím je teď ale konec. Jako domeček z karet se zhroutilo nejen její manželství se zámožným holandským podnikatelem Jorritem Faassenem, ale i slibně vyhlížející kariéra. To vše kvůli otcovým ambiciózním plánům podrobit si Ukrajinu.

Ačkoli děti ruského prezidenta Vladimira Putina obestírá tajemství a Kreml jejich existenci ignoruje, zpráva o rozchodu a zmařených podnikatelských plánech nejstarší dcery Marie Voroncovové Faassenové oblétla světová média. Marie vystudovala biologii na petrohradské univerzitě a po ukončení studia pokračovala na lékařské fakultě v Moskvě. V současné době vede výzkum v Národním zdravotnickém výzkumném centru endokrinologie a je jednou z předních ruských odbornic na vzácné genetické vady u dětí.

Kariéru měla doposud dobře našlápnutou, a dokonce plánovala otevření elitní zdravotnické kliniky pro evropskou smetánku poblíž Petrohradu. Její plány však narušil útok na Ukrajinu a s ním i spojené masivní sankce, kterým čelí nejen Rusko, ale i mnozí jednotlivci. Sen o luxusu se tak lékařce rozplynul před očima. Nyní navíc na povrch vyplouvají zprávy o rozvodu s bohatým nizozemským podnikatelem Jorritem Faassenem, se kterým se měla rozejít ještě před začátkem války.

Stejně jako její otec si i Marie velmi střeží své soukromí a dobrovolně žádné informace nepouští ven. Pár spolu má mít i děti, ovšem Vladimir Putin fakt, že je dědečkem, nikdy veřejně nepřiznal ani se k vnoučatům nepřihlásil. „Mám ruskou manželku a děti. Víc uvádět nebudu,“ nechal se slyšet v minulosti Jorrit Faassen. Mariin vztah s otcem i partnerem tak zůstává nadále tajemstvím.

Sdílejte článek
Štítky válka Vladimir Putin Moskva Ukrajina Petrohrad Rusko válka na Ukrajině Marie Voroncovová Faassenová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.