Celebrity

28. února 2022 13:14

Milan Rozšafný

Údajnou Putinovu dceru lidé prosí o pomoc: Tvůj otec zabíjí děti, zastav válku!

Putinův psychologický profil

O devatenáctileté Jelizavetě Krivonogichové se tvrdí, že má být díky společným rysům dcerou Vladimira Putina. Kvůli těmto spekulacím se nyní stává terčem lidí z celého světa. Prosí ji, aby pomohla zastavit válku.

V roce 2020 přišla ruská média se zásadní zprávou. Prezident Vladimir Putin má mít podle všeho nemanželskou dceru, kterou má být mladá Jelizaveta Krivonogichová, známá také jako Luiza Rozovová. Devatenáctiletou dívku měla mít ruská hlava státu po svém poměru s uklízečkou Světlanou Krivonogichovou. Pravdivost těchto zpráv žádná ze stran nikdy nepotvrdila, kvůli jisté podobnosti Putina a Jelizavety ji však už mnoho lidí bere jako fakt. A ona na to nyní začíná doplácet.

Lidé z celého světa jí totiž píší na sociálních sítích, ať svému údajnému otci domluví, zabrání dalšímu krveprolití a zastaví válku. A mnozí si vzhledem k situaci opravdu neberou servítky. „Řekni mu, ať válku zastaví. Jestli v tobě teče lidská, a ne satanská krev, modli se, aby tu válku zastavil,“ píše jedna z uživatelek. „Tvůj otec zabíjí děti. Chápete, že vám seberou všechen majetek? Celý život se budete stydět. Na ulicích na vás budou plivat,“ píše další. Lidé jí připomínají, že záleží na ní, zda se stane hrdinkou, nebo bude mít naopak na svých rukách krev. „Co to ten tatínek udělal za průšvih, co? Svět na něj nezapomene a ovlivní to i jeho děti, i když s tím nesouhlasíte,“ píše další uživatel.

Odpovědí se však lidé od Jelizavety nejspíš nedočkají. Dívka, která byla dříve na Instagramu velmi aktivní, totiž od loňského října na svém profilu nic nesdílí a nijak nekomunikuje. Za jejím záhadným tichem by podle webu New York Post mohla být kauza Pandora Papers. Podle dokumentů její matka disponuje majetkem nejasného původu ve výši zhruba 2,2 miliardy korun a Jelizaveta se na sociálních sítích chlubila podkrovním bytem v Monte Carlu v hodnotě téměř 92 milionů korun. Řada jejích sledujících má proto obavy, zda nebyla po této kauze umlčena. To ovšem lidé naštvaní kvůli tragickému válečnému konfliktu samozřejmě neřeší a doufají, že údajné dceři domluví. I když nejspíš marné.

Pokud jsou spekulace o jejím původu pravdivé, jedná se o třetí Putinovu dceru. Ze svého jediného známého manželství má dcery Mariu a Jekatěrinu. Mladší Jekatěrina vede společnost Inopraktika, která měla před lety zmodernizovat Moskevskou státní univerzitu. Nejstarší dcera Maria se provdala za nizozemského podnikatele Jorrita Faassena a ráda si užívá přepychu.

Sdílejte článek
Štítky válka Vladimir Putin Instagram dcera Pandora Papers válka na ukrajině Jelizaveta Krivonogichová Jelizavety Lomonosovova univerzita

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.