Půvabná Vica Kerekes na toho pravého stále čeká. Hledám celý život, přiznává herečka

Vica Kerekes v Show Jana Krause

Do rusovlasé krásky jménem Vica Kerekes se prostřednictvím filmového plátna zamiloval nejeden muž. Slovenská herečka s maďarskými kořeny však na lásku zatím štěstí neměla. V práci se jí ale daří a dokonce začala vést kurzy herectví.

Vica Kerekes (42) momentálně září v kinech v pokračování úspěšného filmu Gump – jsme dvojka, ve kterém hraje hlavní roli nejlepší přítel člověka, tedy pes. Právě s roztomilou, ale poněkud vyplašenou psí slečnou jménem Jenny dorazila Vica na pověstnou červenou sedačku do oblíbené talkshow k Janu Krausovi.

Mohlo by vás zajímat: Vica Kerekes o sociálních sítích: Nutí nás ukazovat, jak jsme šťastní. Pravda je jinde

„Jsme tam obě nové,“ prozradila herečka s tím, že je to krásný příběh, který začne přesně tam, kde ten první skončil. Nejen natáčení tohoto filmu, ale i celá řada dalších pracovních povinností přivádějí Vicu stále znovu do Prahy, takže vlastně neustále žije mezi českou, slovenskou a maďarskou metropolí.

Na toho pravého zatím nenarazila

„Mám takový kočovný život,“ svěřila se herečka. „Někdy jsem z toho unavená, ale ta změna je v životě důležitá. A je to nepravidelné. Jako příjmy. Někdy vás chtějí, jindy zas ne,“ přiblížila herecký svět Vica. Velkou změnu vnímá v tom, jak se Evropa otevřela hercům, kteří jsou schopni hrát v různých jazycích, podobně jako ona. „Když člověk ovládá jazyky, tak může kdykoli jít sem nebo tam,“ dodala rusovlasá kráska.

Čtěte také: Vica Kerekes: Rodina je důležitá. Buď budu mít svoje dítě, nebo ho adoptuji

O tom, kde se jednou usadí, prý rozhodne to, kde najde svého muže. „Je to těžké, hledám celý svůj život,“ prohlásila Kerekes. „A nemám žádného vysněného,“ dodala. Jinak se prý má celkově dobře a novinkou je to, že vede kurzy filmového herectví.

Gump - jsme dvojka jde do kin 28. března 2024:

Sdílejte článek
Štítky Vica Kerekes vztah herečka celebrity láska Show Jana Krause Gump – jsme dvojka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.