Celebrity

28. března 2023 15:20

David Laštovka

Svatba, rychlý rozvod a děti v nedohlednu. Vica Kerekes stále čeká na lásku

UP-Spot Prima+ Romantika

Vica Kerekes (42), půvabná Slovenka s maďarskými kořeny, patří v Česku k nejvyhledávanějším herečkám. Má v sobě temperament a sex-appeal, díky čemuž ji režiséři velmi často obsazují. Přestože pro mnohé muže představuje doslova bohyni, na lásku zatím měla velkou smůlu.

Soukromí krásné herečky je tak trochu zahaleno tajemstvím. V roce 2011 se po šestileté známosti provdala za maďarského uměleckého fotografa Csabu Vigha, po pouhých devíti měsících se ale rozvedli. Důvod ani jeden z nich neprozradil.

Čtěte také: Vica Kerekes o sociálních sítích: Nutí nás ukazovat, jak jsme šťastní. Pravda je jinde

Vica se poté zamilovala do o tři roky mladšího extravagantního tatéra Lukáše Musila alias Musu a vypadalo to vážně. Chodili na společenské akce, kde se před zraky ostatních nebáli projevovat svoji lásku. Poslední dobou se však herečka na veřejnosti objevuje sama nebo v doprovodu své manažerky.

Zdá se, že založení vytoužené rodiny je pro Vicu stále v nedohlednu. V těchto dnech přitom oslavila 42. narozeniny a na početí miminka tak má nejvyšší čas. „Rodina je důležitá, ale uvidíme, jestli budu mít svoje děťátko, nebo to děťátko adoptuji... To je ale též moje soukromí, o tom nechci mluvit,“ uvedla v pořadu Showtime temperamentní zrzka.

Noční líbání s Jiřím Macháčkem

V médiích se jeden čas intenzivně řešil její údajný vztah s hereckým kolegou Jiřím Macháčkem (56), se kterým si zahrála například ve filmech Nestyda (2008) či Muži v naději (2011). Po slovenské premiéře druhého zmiňovaného snímku je fotografové přistihli v nočních hodinách v ulicích Bratislavy, jak se vášnivě objímají a líbají. Ani jeden z nich ovšem románek nepotvrdil. „Ve filmu Nestyda to byla taková předehra a nyní přišlo vyvrcholení,“ vyjádřila se o spolupráci s Macháčkem na premiéře filmu Kerekes, která žije v Maďarsku.

Čtěte také: Nevětší skandály ve Varech. Hanychová měla zákaz vstupu. Co provedl Macháček s Dykovou?

K divadlu ji už v dětství přivedla maminka, která je učitelkou a rovněž ochotnickou režisérkou. Vica se po škole zkoušela dostat na policejní akademii, kam ale nebyla přijata. Nakonec vystudovala Vysokou školu múzických umění v Bratislavě, obor herectví. A jak se ukázalo, byla to šťastná volba.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.