Celebrity

8. prosince 2023 09:49

Eliška Reiglová

Ráno jako z pohádky, než se vzbudily děti. Nikol Leitgeb ukázala výzdobu i pokreslený stůl

Leckdo už propadá kouzlu blížících se Vánoc a po veřejných prostranstvích se nejrůznější dekorace pomalu začínají nacházet už i v domácnostech. Především pak v těch, kde z nich mají radost děti. Nádherně vyzdobeným domem se na sociálních sítích nyní pochlubila i Nikol Leitgeb (37), kterou po ránu potěšil i sníh za okny.

Každý rodič dobře ví, že vytvoření správné vánoční atmosféry je ke spokojenosti naprosto klíčové. Koneckonců nejrůznější dekorace a světýlka mají podle psychologů pozitivní vliv i na mysl dospělých. Obzvlášť když se za okny třpytí sníh a domem prostupuje vůně čerstvě uvařené kávy. Takové ideální ráno prožila Nikol Leitgeb.

Čtěte také: Proč už nevídáme 3v1? Leitgeb, Pártlová a Arichteva přiznaly neshody

Nikol se už před časem přestěhovala z Prahy do Lán, kde si nechala společně s manželem postavit nádherný dům. S vánočním časem je jejich bydlení ještě krásnější, protože ho zdobí stromeček a světla umístěná jak uvnitř domu, tak okolo něj na zahradě. Probudit se do kouzelného rána v tomto prostředí by se přál zřejmě každý.

„Ráno jako z pohádky... než se vzbudily děti,“ napsala s humorem sobě vlastním známá influencerka a herečka na Instagram. Nechala tak na dvou fotografiích nahlédnout do svého soukromí a ukázala, jaký styl výzdoby pro letošní rok zvolila.

Téměř dokonalou idylku pak narušili její dva synové, kteří počmárali jídelní stůl fixami. Pravděpodobně mladší Tobias. „A oni mi mezitím ještě vzali stůl fixama. Proč? Proč dětem pořizujeme fixy? Vždyť je to časovaná bomba,“ napsala Nikol do stories, ve kterých pak poradila rodičům trik, jak nechtěnou malůvku dostat ze dřeva dolů: „Slivovicí to trochu jde,“ dodala v zoufalství a možná si i musela dát jednoho panáka na uklidněnou.

Nikol Leitgeb pravidelně pořádá dobročinné sbírky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.