Celebrity

17. června 2024 16:00

Šarlota Chmelařová

Rihannu připravilo mateřství o vlasy. Tohle v příručce nebylo, vtipkovala zpěvačka

Barbadoská zpěvačka a módní ikona Rihanna je dvojnásobnou maminkou. Nedávno se však svěřila s nepříjemnou zkušeností, a to že se po druhém dítěti potýká se ztrátou vlasů.

Rihanna (36) byla vždycky známá tím, že poměrně často a ráda měnila image. V posledních letech se zpěvačka objevovala na veřejnosti spíše s delšími vlasy. Po narození druhého syna se ale svěřila s nepříjemnou skutečností, a sice že bojuje s padáním vlasů. Poprvé o tom promluvila v rozhovoru pro web Refinery29.com, který ukázku sdílel na Instagramu.

Čtěte také: Tvrdá rána pro zpěvačku Rihannu. Nejdřív radost z narození syna, pak rodinu zasáhla tragédie

Šestatřicetiletá zpěvačka se k celé situaci vyjádřila s humorem a sdělila, že na ztrátu vlasů nebyla připravená, jelikož to nebylo v příručce o mateřství. „Nečekala jsem, že to bude přicházet po vlnách. Myslela jsem si, že se to stane a pak mi vlasy narostou zpět,“ prohlásila hvězda.

Ztráta vlasů ji přinutila změnit účes

Zpočátku z toho byla v šoku, jelikož jí vlasy začaly vypadávat nerovnoměrně. „Začala jsem ztrácet vlasy na různých částech hlavy. Pak jsem si řekla: Tak a dost!“ popsala Rihanna své trápení. Celá situace ji nakonec donutila změnit image. To by ostatně nebyla Rihanna, aby si s tím neporadila.

Mohlo by vás zajímat: Těhotenská móda Rihanny je odvážná a šokující. Líbí se vám?

„Naučila jsem se to přijmout. Donutilo mě to být trochu víc kreativní a chytřejší, co se týče mých vlasů,“ prozradila zakladatelka značky Fenty Beauty. Lidé v komentářích zpěvačku okamžitě podpořili a vyjádřili jí obdiv za to, s jakou otevřeností o nepříjemném tématu hovořila. „Její autentičnost a transparentnost je to, co ji odlišuje od ostatních,“ pochválila Rihannu jedna fanynka. „Své přirozené tělo přijímá v každé části svého života. Je to obdivuhodné pozorovat. Miluju to,“ dodala další žena. „Je to úžasná mladá dáma. Moc ji miluji,“ přidala se další.

Připomeňte si dobu, kdy Rihanna přivedla na svět prvního syna:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.