Celebrity

28. února 2024 16:33

Gabriela Kolinová

Robert Urban už není single. Ukázal fotku se záhadnou kráskou, kolegové mu lásku přejí

Show Jana Krause - Robert Urban

O herci Robertu Urbanovi se proslýchalo, že je sám a partnerku nemá. Vše je možná jinak a seriálový Damián už našel novou lásku. Na svém profilu na Instagramu sdílel fotku, jak něžně objímá jistou ženu. K příspěvku dal pouze srdíčko a těch je teď v komentářích záplava. Kolegové herci mu vztah evidentně moc přejí.

Herec Robert Urban, který se naposledy objevil v seriálu Eliška a Damián, kde cestoval časem, září štěstím po boku neznámé krásky. Díky seriálu si osvěžil gentlemanské lekce a pravděpodobně s nimi zabodoval.

Naposledy se loni v létě svěřil, že je sám, ale že mu to tak vyhovuje. „Jsem single a je to dobré. Člověk ten život vnímá zase trochu jinak,“ objasnil pro web Prima Ženy Robert Urban, který v minulosti tvořil pár s Andreou Kheilovou. Diváci ho mohou také znát ze seriálu ZOO, kam se opět vrátí v roli soudce Petra. V anketě pro něj dokonce hlasovali jako pro nejpohlednějšího herce seriálu (viz. úvodní video).

Se sympatickou brunetou Andreou Kheilovou byli partnery čtyři roky, a plánovali už dokonce i založit rodinu. Jeho bývalá přítelkyně byla reprezentantkou v gymnastice, nyní se věnuje trénování malých dětí. Zároveň hraje v divadle a pochází stejně jako Robert z uměleckého prostředí.

Jak se zdá, Urban už nyní nesmutní, lásku našel v náruči jiné krásky. Fanoušci a kolegové mu štěstí přejí, k fotografii se srdíčkem přidávají další láskyplné emotikony. Srdíčko poslal třeba i jeho kolega, herec Jan Komínek, který v seriálu Eliška a Damián, jenž můžete vidět na platformě prima+, ztvárnil alchymistu Matouše a věrného přítele Damiána. Jedno srdíčko je i od Emmy Smetana, seriálové Elišky.

Robert Urban a Emma Smetana byli hostem v pořadu Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.