Celebrity

8. února 2024 18:30

Tomáš Durčák

Rocker Steven Tyler důchod nevyhlíží. Pochlubil se o 39 let mladší partnerkou

Zpěvák, který se proslavil zejména jako frontman kapely Aerosmith, sice v březnu oslaví 76. narozeniny, na svou bohémskou náturu ale stále nezanevřel. Na udílení cen Grammy se na červeném koberci pochlubil svou o téměř 40 let mladší partnerkou a bývalou osobní asistentkou.

Skupina Aerosmith musela v roce 2023 kvůli poranění hlasivek Tylera zrušit zbytek svého rozlučkového turné a přesunout ho až na rok 2024. Obavy o zdraví rockera, populárního zejména díky jeho unikátnímu hlasu, však zřejmě byly liché. Steven Tyler totiž dorazil na předávání cen Grammy ve velmi dobrém rozmaru a v objetí své mladé partnerky Aimee Preston.

Čtěte také: Taylor Swift naštvala fanoušky. Na Grammy nevěnovala Céline Dion ani pohled

Šestatřicetiletá brunetka stejně jako zpěvák rozdávala na všechny strany široké úsměvy, a Tyler dokonce ladil s jejími sytě modrými šaty stejně zbarvenými konečky své stále bujné hřívy. Aimee se s frontmanem Aerosmith seznámila už před lety, když nastoupila na pozici jeho osobní asistentky. Jejich vztah ovšem v roce 2016 přerostl z profesního na milostný a od té doby spolu šťastně randí.

Rodinné sešlosti musí být v tomto složení opravdu zajímavé. Steven Tyler má celkem čtyři děti, přičemž dvě jsou mnohem starší než jeho partnerka a dvěma je téměř stejně let. Nejstarší dcera a známá herečka Liv Tyler letos oslaví 47. narozeniny. Dalšími potomky rockera jsou dcery Mia (45) a Chelsea (34) a nejmladší syn Taj (33).

Mohlo by vás zajímat: Experti určili, jaký je ideální věkový rozdíl ve vztahu

„Nyní jsem stále poměrně zaneprázdněný,“ přiznal v souvislosti se snahami mít celou rodinu pohromadě Tyler v roce 2018 v rozhovoru pro magazín People. „Liv žije v Anglii, takže je to trochu obtížné. Snažíme se ale všichni sejít aspoň na Vánoce, to je vždycky nádhera a zábava. Máme spolu všichni překrásné pouto,“ popsal rocker svou rodinnou idylku. Těší ho mimo jiné čtyři vnoučata, která mu prý říkají Papa Stevie.

Steven Tyler jde tak trochu ve šlépějích Micka Jaggera, který ani v osmdesáti neztrácí elán:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.