Celebrity

25. listopadu 2023 06:00

Karolína Oehmová

Roman Šebrle oslaví narozeniny v Africe. A vánoční přípravy? Letos je to na mně, říká

Roman Šebrle slaví 49. narozeniny

Sportovec a televizní moderátor Roman Šebrle slaví 49. narozeniny. Redaktorka webu Prima Ženy zjistila, jaké jsou jeho narozeninové plány i jak oslaví Vánoce. Přiznal, že letos bude vše na něm.

Oslavu narozenin Roman Šebrle neplánuje, je ale možné, že se jí nevyhne. S kým a jak bude tento významný den trávit? „To je jasné, protože jedu do Jižní Afriky s klukama, které trénuju. A jak? To se uvidí až tam,“ zasmál se sympatický moderátor v rozhovoru pro web Prima Ženy, který si můžete pustit v úvodu článku.

Největší přání Romana Šebrleho

Žádné velké dary nečeká, ten hlavní už si totiž užil. Prozradil ale, jaké je teď jeho největší přání. „Já už jsem dostal s předstihem koncert Madonny, takže ten jsem si užil a ten hlavní dárek mám. A teď si asi přeji spíš do příštího roku, protože oba kluci mají ambice dostat se na olympiádu, tak aby se tam aspoň jeden dostal, nejlépe oba. To bych byl spokojený a to by možná bylo i k těm dalším narozeninám,“ smál se Šebrle.

Přečtěte si také: Dramatické setkání Romana Šebrleho s medvědem v Tatrách. Měl jsem strach o ostatní

Roman jako moderátor televize Prima měl na své narozeniny už několikrát službu. Ve videorozhovoru v úvodu článku proto prozradil, jakou zprávu by při takové příležitosti divákům nejraději oznámil. Zato podrobnosti o tom, jaký byl jeho uplynulý rok, si nechal pro sebe. Zkrátka by toho bylo na vyprávění asi až moc. „Minulý rok byl docela fičák. Povedlo se toho spoustu a spoustu se toho nepovedlo. Bylo to velmi zajímavé, jak na houpačce,“ popsal.

Vánoce jsou na mně, včetně salátu

Přestože je Roman Šebrle jednou nohou v Africe, myslí už i na vánoční svátky. „Trávím je vždycky s rodinou, to znamená s dětmi, letos tam bude táta jako každý rok, tchyně... Takže letos je to na mně. Zrovna dneska budu vařit brambory, abych si zítra poprvé v životě vyzkoušel udělat bramborový salát. Já mám rád klasiku, to znamená, že Vánoce budou pořád stejné a s dodržováním tradic,“ vysvětlil a vyjmenoval, jaké zvyky jsou u nich na seznamu.

Možná vás napadá, zda bude moderátor dělat také domácí cukroví. Na to nám však razantně odpověděl: „Nepeču cukroví. A myslím, že ani péct nebudu, protože to neumím a už se mi ani nechce se to učit,“ zasmál se a dodal, že ho asi koupí. „Je pravda, že přítelkyně od mého syna určitě něco upeče,“ poznamenal.

Dárek, na který Šebrle nezapomene

Jaký dárek Romanovi v jeho životě udělal opravdovou radost? „No to si pamatuju. To byla Guinnessova knížka rekordů, kdy jsem si ji přál jeden rok a nedostal ji, druhý rok jsem ji taky nedostal, tak jsem si ji třetí rok koupil pod stromeček sám,“ zavzpomínal s humorem.

A protože víme, že mají diváci Romana Šebrleho coby moderátora rádi, zeptali jsme se ho, co by svým věrným sledujícím přál. „Aby byli s televizí spokojení, jak jsou. Aby našli své programy, na které se budou velmi rádi dívat. Abychom je uspokojovali i my v Hlavních zprávách a aby nás měli rádi,“ vzkázal všem divákům.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.