Celebrity

25. listopadu 2023 06:00

Karolína Oehmová

Roman Šebrle oslaví narozeniny v Africe. A vánoční přípravy? Letos je to na mně, říká

Roman Šebrle slaví 49. narozeniny

Sportovec a televizní moderátor Roman Šebrle slaví 49. narozeniny. Redaktorka webu Prima Ženy zjistila, jaké jsou jeho narozeninové plány i jak oslaví Vánoce. Přiznal, že letos bude vše na něm.

Oslavu narozenin Roman Šebrle neplánuje, je ale možné, že se jí nevyhne. S kým a jak bude tento významný den trávit? „To je jasné, protože jedu do Jižní Afriky s klukama, které trénuju. A jak? To se uvidí až tam,“ zasmál se sympatický moderátor v rozhovoru pro web Prima Ženy, který si můžete pustit v úvodu článku.

Největší přání Romana Šebrleho

Žádné velké dary nečeká, ten hlavní už si totiž užil. Prozradil ale, jaké je teď jeho největší přání. „Já už jsem dostal s předstihem koncert Madonny, takže ten jsem si užil a ten hlavní dárek mám. A teď si asi přeji spíš do příštího roku, protože oba kluci mají ambice dostat se na olympiádu, tak aby se tam aspoň jeden dostal, nejlépe oba. To bych byl spokojený a to by možná bylo i k těm dalším narozeninám,“ smál se Šebrle.

Přečtěte si také: Dramatické setkání Romana Šebrleho s medvědem v Tatrách. Měl jsem strach o ostatní

Roman jako moderátor televize Prima měl na své narozeniny už několikrát službu. Ve videorozhovoru v úvodu článku proto prozradil, jakou zprávu by při takové příležitosti divákům nejraději oznámil. Zato podrobnosti o tom, jaký byl jeho uplynulý rok, si nechal pro sebe. Zkrátka by toho bylo na vyprávění asi až moc. „Minulý rok byl docela fičák. Povedlo se toho spoustu a spoustu se toho nepovedlo. Bylo to velmi zajímavé, jak na houpačce,“ popsal.

Vánoce jsou na mně, včetně salátu

Přestože je Roman Šebrle jednou nohou v Africe, myslí už i na vánoční svátky. „Trávím je vždycky s rodinou, to znamená s dětmi, letos tam bude táta jako každý rok, tchyně... Takže letos je to na mně. Zrovna dneska budu vařit brambory, abych si zítra poprvé v životě vyzkoušel udělat bramborový salát. Já mám rád klasiku, to znamená, že Vánoce budou pořád stejné a s dodržováním tradic,“ vysvětlil a vyjmenoval, jaké zvyky jsou u nich na seznamu.

Možná vás napadá, zda bude moderátor dělat také domácí cukroví. Na to nám však razantně odpověděl: „Nepeču cukroví. A myslím, že ani péct nebudu, protože to neumím a už se mi ani nechce se to učit,“ zasmál se a dodal, že ho asi koupí. „Je pravda, že přítelkyně od mého syna určitě něco upeče,“ poznamenal.

Dárek, na který Šebrle nezapomene

Jaký dárek Romanovi v jeho životě udělal opravdovou radost? „No to si pamatuju. To byla Guinnessova knížka rekordů, kdy jsem si ji přál jeden rok a nedostal ji, druhý rok jsem ji taky nedostal, tak jsem si ji třetí rok koupil pod stromeček sám,“ zavzpomínal s humorem.

A protože víme, že mají diváci Romana Šebrleho coby moderátora rádi, zeptali jsme se ho, co by svým věrným sledujícím přál. „Aby byli s televizí spokojení, jak jsou. Aby našli své programy, na které se budou velmi rádi dívat. Abychom je uspokojovali i my v Hlavních zprávách a aby nás měli rádi,“ vzkázal všem divákům.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.