Celebrity

25. listopadu 2023 08:00

Šarlota Chmelařová

Roman Štabrňák je herec a kouzelník v jednom. Děti jsou náročné publikum, říká

Roman Štabrňák v Show Jana Krause

Roman Štabrňák se živí především hraním, nevyniká však pouze v tomto oboru. Je také zdatný kuchař a kouzelník, který má v repertoáru řadu zábavných triků. Podívejte se, jak například proměnil lahev v květinu.

Romana Štabrňáka mohou diváci znát například ze seriálu ZOO. Tentokrát se čtyřicetiletý rodák z Kladna představí také jako nástupce Davida Copperfielda. Málokdo o něm totiž ví, že dokáže kouzlit, a to nejen v kuchyni. „To se ukazuje třeba v představení Saxana, ve kterém s Honzou hrajeme,“ připomněl Štabrňák v Show Jana Krause divadelní adaptaci oblíbené filmové komedie, pro niž vymýšlel celou řadu kouzel.

Mohlo by vás zajímat: Leoš Mareš natočil video nahoře bez. Zlato, bez trika už nikdy, napsala mu manželka

Jako kouzelník vystupuje také před publikem, a to i v těch nejmenších a nejzapadlejších vesničkách, které si ho pozvou. „To člověk nemá vůbec ani ponětí, že taková obec existuje,“ popsal Roman. „Přijede tam, teď je tam asi 16 domečků. Já jim říkám, to je celé? A oni říkají, ano, ale přijdou všichni. A já na to, kolik to je? Prý 32 lidí. Posledně jsme vystupovali ještě s kolegou na takovém dvorečku, mezi námi chodila drůbež a kozy a já se do toho snažil něco kouzlit. Má to velký půvab!“ vyprávěl v oblíbené talkshow.

Vystupovat pro dětské publikum je podle něj obtížné

Jednou byl najatý jako kouzelník na soukromé narozeninové oslavě. „Byla to dospělá oslavenkyně a chtěli to později, takže možná doteď nevědí, že jsem tam byl, protože byli už dost unavení,“ smál se herec v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat každou středu od 21:35 na Primě.

Čtěte také: Adam Mišík přiznal, že ho Natálka srovnala. Poklonu vysekl i Kubelkové

Zato pro nejmenší publikum prý příliš nevystupuje. „Děti jsou pro mě trošku náročné publikum,“ přiznal Štabrňák. Zároveň zavzpomínal na své vystupování v jedné základní škole. Holčička z publika mu tehdy začala šmejdit v jeho kouzelnických proprietách. „Úplně jsem zblednul – co teď budu dělat? Takže jsem přiskočil, abych to zachránil, a v tu chvíli jsem si to zvrhnul celé sám. To jsou potom perné chvilky,“ dodal eskamotér.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.