Rozmazlování a chuťové zážitky. To je pátý ročník DERMACOL LOVE DAY

Na Prvního máje se pražská Grébovka již popáté promění v ten nejzamilovanější prostor se spoustou aktivit v duchu lásky, krásy a zábavy. DERMACOL LOVE DAY se i letos zaměří na ženy, které si budou moci užít den plný hýčkání za doprovodu svých drahých poloviček a těch nejmenších. O hudební doprovod se postará Xindl X, skupina Holki, Olga Lounová nebo Vašek Noid Bárta. Návštěvníci se mohou těšit také na známé tváře televize Prima, herce z oblíbeného seriálu ZOO, dabingové studio a interaktivní stezku Prima LOVE. Celým dnem na Prima LOVE stage provede Eva Hecko Perkausová, nově po boku moderátora Romana Šebrleho. Na ZOO stage v dolní části parku se bude na návštěvníky těšit Eva Decastelo. A co by to bylo za oslavu bez dobrot a drinků ze všech koutů světa!

Nemáte plány na Prvního máje? Tak byste za námi měli rozhodně dorazit na tradiční oslavu narozenin kanálu Prima LOVE. Kromě nabitého programu pro všechny členy rodiny vás totiž čekají i chuťové zážitky, ba doslova smršť, v podobě těch nejrůznějších pochutin, dobrot i drinků. To všechno, a ještě více, najdete ve FOOD ZONE hned vedle Prima LOVE stage v horní části parku Grébovka. Abychom vás trošku nalákali, představíme vám alespoň malinko z toho, co vás čeká, a začneme u prodejního stánku kousek od hlavního pódia Prima LOVE, kde si budete moci za 190 Kč zakoupit jedinečnou památku i praktický, a zároveň designový doplněk – Prima LOVE skleničku. Lásky totiž není nikdy dost! A tahle sklenička je prostě letošní MUST HAVE! Co si s takovou sklenkou na začátek počít? Naplnit ji můžete nejrůznějším pitím ze stánků našich partnerů, na výběr bude od limonád až po osvěžující koktejly. Na akci se představí také Bohemia sekt se svou novinkou Ice PINK! Protože s růžovou ledy tají.

Nechte se hýčkat dobrou kávou

Nezbytnou součástí DERMACOL LOVE DAY je i hýčkání chuťových pohárků. A jak uspokojit mlsný jazyk, a navíc si dopřát relax? No přece s šálkem kvalitní černé kávy v jedné ze dvou kaváren „Café on the Pulze“ v chill-out zóně. Kromě zklidnění pulzu po celodenní účasti na nabité akci si můžete v kavárně pořídit také vzpomínku na skvělý den ve stylovém fotokoutku jednoho z partnerů akce, který si pro návštěvníky přichystal i malé májové překvapení.

Navštívit budete moci také stánek Costa Coffee, kde odhalíte všechna tajemství kvalitní kávy! Přijďte a vyzkoušejte si techniku latte art – malování do kávy. Namalujete srdce, tulipán nebo rozetu? Nebo něco jiného? Fantazii se meze nekladou! Lásky čas se blíží... Vychutnejte si ho společně se svou polovičkou, vanilkovým primo caffè latte a lineckým srdíčkem na DERMACOL LOVE DAY.

Svačinky pro nejmenší

Na DERMACOL LOVE DAY nezapomínáme ani na ty nejmenší, pro které bude připravena celá dětská zóna. Čeká je ale mnoho kreativních aktivit a dílniček, a mimo to je i společně se značkou Globus a jejich kuchaři v rámci workshopů naučíme, jak si připravit jednoduchou svačinku do školy, ozdobit dezert nebo obložit housku. Děti i jejich maminky tuto aktivitu jistě ocení, navštívit mohou workshopy ve třech časech – 13:00, 14:00 a 15:00. Jeden kurz bude trvat 40 minut. A co s sebou? Jenom chuť a dobrou náladu. A když už jsme u té přípravy pokrmů – na dolním pódiu bude možné se inspirovat cooking show v podání influencerky Lenky K., Zápisník obyčejné mámy.

Na DERMACOL LOVE DAY se bude také hojně soutěžit! Mimo jiné o parádní růžový FIAT 500, a to se značkou Geisha, výrobcem vysoce kvalitní mléčné čokolády a vynikající náplně z lískových oříšků, která přišla na svět v roce 1964 a od té doby je milována zákazníky všech věkových skupin po celém světě. Peter Fazer, vnuk zakladatele Karla Fazera, získal inspiraci pro design a chuť této čokolády v roce 1964, kdy se zúčastnil letních Olympijských her v Tokiu. Dnes je čokoláda Geisha díky své nezaměnitelné podobě a chuti jednou z nejznámějších značek spadajících pod Fazer Confectionery. A jak se do soutěže zapojit? Stačí si na akci zakoupit jakýkoli výrobek značky Geisha a zaregistrovat se na soutěžním webu. Přijďte si autíčko prohlédnout a vyfotit se u něj. Když budete mít štěstí, můžete se potkat a zvěčnit také s influencerkou Bárou Mottlovou, která se akce zúčastní.

Dobroty pro čtyřnohé mazlíčky

Rozkvetlá Grébovka doslova vybízí k procházce se čtyřnohým doprovodem! Ani letos nebude chybět Pestaurace Fitmin, která je zážitkem nejen pro psy, ale i pro jejich páníčky, kteří chtějí čím dál častěji dopřát svým parťákům něco z našeho lidského standardu. V jídelním lístku si podle pachové stopy pes sám vybere, na co má chuť, krmivo dostane naservírované na stříbrném talíři, ozdobené zeleninou a bylinkami. V samotném menu nechybí holistické krmivo Fitmin Purity, při jehož výrobě bylo použito čerstvé maso ve vysoké kvalitě. Pro psy je v řadě Purity v nabídce i receptura s rýží, která se tráví pomalu a dovoluje tělu využít uvolněnou energii po mnohem delší dobu. Návštěvníci si tak mohou přijít se svým pejskem vyzkoušet menu Pestaurace, užít zábavu a potěšit nejen chuťové buňky! Součástí Pestaurace je i hřiště, kde se mohou pejsci dostatečně vyřádit, aby jim vyhládlo a nabízené menu, i s masovou tečkou na závěr v podobě dezertu, jim chutnalo ještě o něco víc. Více informací o Pestauraci i programu a akcích naleznete na www.fitmin.cz.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy pro všechny návštěvníky zdarma. Opět si však mohou zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 800 Kč! Tašku je již teď možné zakoupit na GoOut, Ticketportal nebo Slevomat. Více informací o akci naleznete na webu www.dermacolloveday.cz.

Akci již pátým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem pátého ročníku DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 2.

První máj na DERMACOL LOVE DAY je jediným dnem v roce, který patří jen a jen vám!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.