Astročlánky

10. října 2024 05:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 10. října 2024: Lvi odstraní překážky, Kozorozi budou pod ochranou

Runy vám přinášejí skvělé zprávy ohledně vašeho majetku i financí. Raci dostávají velký dar a sklízejí bohatou úrodu. Lvům svítí na cestu světlo, které pomáhá odstranit drobné překážky. Kozorozi jsou pod mocnou ochranou. Co víc runy vzkazují?

Beran

Runa ohlašuje vítězství. Ať se již ve vašem životě děje cokoli náročného, můžete se nadechnout a usmát. Štěstí, radost a harmonie vám zcela prozáří život. Starosti jsou pryč, problémy vyřešené a vy se můžete směle pustit do dalších plánů.

Býk

Runa vám přináší sílu, bohatství a úspěch zejména v hmotných záležitostech. Pokud máte problémy s penězi, zvládnete je vyřešit. Lehce se dokončí dědictví nebo soudní spory o majetek, nemusíte se bát, váš čas hojnosti právě přichází.

Blíženci

Runa vám sděluje, že vaše těžší období velmi brzy skončí. Nebojujte, pokud vás něco omezuje, najděte na této situaci to lepší a přijměte ji jako výzvu, která vás posune dál. Nesnažte se za každou cenu uspíšit výsledek a buďte trpěliví, to vás přivede k cíli a úspěchu.

Rak

Runa vám do života posílá velký dar v podobě hojnosti, harmonie a bohaté sklizně. Můžete si finančně velmi výrazně polepšit, získat nečekané dědictví a finanční dar. Čas prosperity a bohaté úrody právě přichází. Sklízejte zasloužené plody a sdílejte svou radost s nejbližšími.

Lev

Runa vám posílá na cestu životní světlo a sílu zvládnout překážky, které vám stojí v cestě. Dokážete nemožné! Dařit se vám bude nejen v pracovní oblasti, ale také ve vztazích a lásce. Slibně vypadá také vaše kariéra a studijní výsledky.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na říjen 2024: Býk potřebuje víc romantiky, Střelec nové zážitky

Panna

Runa vám dává štěstí na cestách a povzbuzuje vaši odvahu k nečekaným zážitkům. Zapomeňte na strach a vyrazte na dobrodružné cesty za novým poznáním. Dobré zprávy jsou již na cestě k vám, nebojte se, jednejte, poznávejte a jděte vpřed. Úspěch máte zaručený.

Váhy

Runa vám do života posílá velké štěstí a dary, které k vám proudí ze všech možných i nemožných zdrojů. Vaše štěstí je zasloužené. Proud energie neustále sílí a vy si můžete začít plnit své sny. Pokora a vděk jsou vaše přirozené vlastnosti, a proto si zasloužíte odměnu.

Štír

Runa zvěstuje končící období neúspěchu a úspěšnou cestu do cíle. Váš život se dává do pohybu a jedna událost stíhá druhou. To, že se vám bude dařit, je jisté. Úspěch můžete očekávat v práci, na cestách i v osobním životě. Nic neodkládejte, jen vaše lenost by mohla nepříznivě pozdržet skvělý výsledek.

Střelec

Runa upozorňuje na mírný déšť, který blahodárně osvěží vaši domácí půdu. Očekávejte velmi příznivé změny, které se mohou týkat vztahů, práce i podnikání. S chutí se pusťte do práce a nenechte se odradit ostatními. Vaše cesta je cestou ke štěstí, úspěchu i hojnosti!

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu, která mají nízké sebevědomí: Nevěří si Raci ani Váhy

Kozoroh

Runa vám dává bezpečí a prosperitu. Budete se cítit jako znovuzrození a touha změnit život k lepšímu vám přinese nečekané výsledky. Máte svůj osud pevně ve svých rukou a jdete správným směrem. Neotáčejte se zpět, vaše štěstí je tady!

Vodnář

Runa vám zvěstuje dobré zprávy ohledně vašeho života. Minulost je pryč, ať žije přítomnost, která vám přináší štěstí, finance, prosperitu a nádherné vztahy. Štěstí je vám nakloněno, nezapomínejte slavit a sdílet vše s ostatními.

Ryby

Runa vás chrání před nepřízní osudu. Sami velmi dobře poznáte, kdy vám hrozí nebezpečí, a kdy naopak můžete jednat. Díky tomu v naprostém klidu zvládnete drobné překážky, které se mohou ve vašem životě objevit. Jděte vpřed, jednejte a nenechte se zastrašit ostatními. Do cíle dorazíte s úsměvem a štěstím.

Co předpovídají karty na celý říjen, si poslechněte ve videu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak toto otřesení může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.