Astročlánky

22. srpna 2024 06:00

Sára Částečková

Runové horoskopy od 22. srpna 2024: Blíženci se vzchopí a zabojují, Býci budou šťastní

Magické runy přináší důležitá poselství o nových začátcích a velmi významně ovlivní tyto dny. Štíři jsou pod zvláštní ochranou, Býci dostanou skvělou nabídku. Jaké poselství mohou očekávat ostatní?

Beran

Runa vám dodá sílu při řešení náročnější situace. Nespěchejte, obrňte se trpělivostí a vyčkávejte. Osud vás na chvíli zastaví, abyste si mohli odpočinout a nabrat druhý dech. Věci, které potřebujete dokončit, vám nikam neutečou. Odpočívejte, relaxujte a vychutnávejte život plnými doušky, všechno se vám podaří.

Býk

Runa vám posílá velký dar v podobě krásných vztahů, dobrých nabídek a dnů prozářených dobrou náladou i láskou. Buďte připraveni a přijímejte odměnu, která k vám hojně proudí ze všech možných směrů.

Blíženci

Runa ve vás probouzí „vnitřního bojovníka“, díky kterému se odvážíte razantně změnit život. To, že budete nadšení, je jisté. Očekávejte velmi příznivé dny, které jsou nabité událostmi, jež radikálně změní váš život k lepšímu.

Čtěte také: Znamení, která vynikají v řešení konfliktů: Váhy jsou diplomatky, Ryby chápavé

Rak

Runa vám dává mnoho radostných pocitů a šťastných okamžiků. Zkouška, kterou jste v minulosti procházeli, je u konce a nyní se můžete těšit na překrásné chvíle v kruhu svých nejbližších. Vyhýbejte se lidem a situacím, které ve vás vyvolávají nepříjemné pocity.

Lev

Runa přeje všem ženám a mužům, kteří potřebují vyřešit záležitosti, které se týkají žen. Ženská energie rozproudí osudy tím správným směrem a vaše životy se úspěšně posunou vpřed. Probouzí se ve vás přirozené síly, které vám pomohou ke štěstí, radosti i lásce.

Panna

Runa vám dává mnoho překrásných darů v podobě pohody, uvolnění a radosti. Radujte se, veselte se a pobývejte v dobré společnosti, která vás osvěží. Máte také příležitost zbohatnout, což se týká hmotných statků a také navazování krásných přátelství.

Váhy

Runa vám dává velké bohatství a láskyplnou rodinu. Nadechněte se a projevujte vděčnost za dary, které k vám přichází. Váš domov i vztahy kolem jsou plné lásky, štěstí a radosti. Sdílejte nádherné energie s ostatními a vaše štěstí se ještě umocní.

Mohlo by vás zajímat: Znamení zvěrokruhu, která milují cestování: Střelci a Vodnáři touží poznat svět

Štír

Runa vás chrání na cestách i při dalších aktivitách. Můžete se vydat na cestu plnou dobrodružství, vaše duše bude jásat. Cestování bude velmi příjemné, plynulé a také rychlé. Fyzický pohyb vás zavede na místa, o kterých jste dlouho snili.

Střelec

Runa přeje všem, kteří touží po splynutí srdcí, ať již v rodinných vztazích, nebo při navazování pracovních či osobních přátelství. Dařit se vám bude také v pracovní oblasti, ve které vládne duch přátelství a vzájemné podpory.

Kozoroh

Runa vás nabádá k opatrnosti. Zbytečně neriskujte a vyhněte se aktivitám, o kterých nic nevíte. Pokud procházíte trnitým obdobím a máte pocit, že se vám smůla lepí na paty, nezoufejte, je to jen zkouška vaší odvahy. Vytrvejte a věřte, že k vám přichází období hojnosti a radosti.

Vodnář

Runa posílá uzdravující světlo, které vám pomůže zbavit se potíží a překážek. Přichází svítání a radost, které vám pomohou zbavit se strachu z budoucnosti. Nyní jste již schopní naplno prožívat radostné chvíle, využijte tuto šanci k novým začátkům.

Ryby

Runa vám pomůže v těžších začátcích. Nepodlehněte iluzi strachu a vykročte vstříc novému životu. Jen tak se můžete dostat z těžších energií, které vás zbytečně stahují zpět a oddalují příchod vašeho štěstí. Přestaňte se litovat a začněte jednat, výsledek vás okouzlí.

Výklad karet na tento týden:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.