S naší rodinou to nedopadne dobře. Jan Vondráček odhalil děj detektivní love story

Starostu Pokorného pustí z vězení - Zákony vlka 2

Ve druhé sérii detektivní love story je starosta Pokorný ve vězení. Jeho představitel Jan Vondráček prozradil, jak to s jeho postavou i rodinou bude dál. Popsal také natáčení intimních scén.

Herec Jan Vondráček zažívá se svou postavou, starostou Pokorným, celkem perné chvíle. Kvůli minulosti jeho ženy ho totiž zavřeli do vězení. „Zase mě pustí, ale že by to bylo nějaké štěstí, to úplně ne, protože věci se trošku zkomplikují,“ prozrazuje z druhé série detektivní love story Vondráček. Ten se na mrazivé natáčení vybavil vyhřívanými vložkami do bot, které jsou na baterky.

Za rozpad seriálové rodinné idylky samozřejmě opět může Robert. Ten je totiž k Sáře přitahován jako magnet. „S tou naší rodinou to nedopadne úplně nejlíp. Robert obrátí celý náš život i rodinu naruby,“ pokračuje představitel starosty Pokorného s odhalováním děje seriálu Zákony vlka vysílaného v sobotu ve 20:15 na Primě.

S Lindou se při intimní scéně celou dobu smáli

I přes vážnost scén to ale na place vypadá trochu jinak než v televizi. Zdaleka tam nepanuje tak vážná atmosféra. „My se tam bavíme furt. Je to celkem náročné natáčení, tak se to samozřejmě snažíme odlehčit,“ říká Vondráček, kterého po postelové scéně potěšila seriálová partnerka Linda Rybová.

Čtěte také: V druhé sérii budu dramatická. Linda Rybová přiznala, jak ji ovlivnilo drsné prostředí

„V nějakém rozhovoru říkala, jak jsem byl vtipný při postelové scéně, že se konečně uvolnila a neměla stresy jako obvykle, protože jsme celou scénu prosmáli. Lidé si nedokáží představit, jak jsou takové scény absurdní, když vám pod postelí leží mikrofonista a nad vámi jsou dva kameramani,“ popisuje natáčení Jan Vondráček.

Sdílejte článek
Štítky rodina FTV Prima kriminální seriál rozhovor odhalení zákulisí natáčení Linda Rybová děj Jan Vondráček Zákony vlka detektivní love story intimní scény

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.