Sexem před kamerou se Jan Vondráček s Lindou Rybovou prosmáli. Nervy měl jen režisér

Zákony vlka (5) - Tajemná minulost Sáry

V oblíbené detektivní lovestory začíná erotická atmosféra pěkně houstnout. Jen co se Sára a Robert v podání Lindy Rybové a Stanislava Majera sblížili, čeká hlavní hrdinku další žhavá chvilka. Tentokrát ovšem s manželem, ztvárněným Janem Vondráčkem. Herci se k natáčení neoblíbených milostných scén postavili po svém. Podívejte se na exkluzivní ukázku. Napadne vás, že je ve skutečnosti herečka hrozně stydlivá?

Erotika a sex před filmovou kamerou je velké nekonečné téma a většina herců k těmto záležitostem má obdobný vztah. Pro diváka atraktivní scény, pro ně znamenají natáčecí den, který by nejraději přeskočili. „Není to tak, že by mi byli nepříjemní kolegové, ale já jsem strašlivě stydlivá. Hrozně se bojím a necítím se svobodně. Ty lidi skoro neznáte… Myslím, že i kluci to tak mají, málokdo je v tom takový střelec,“ popisuje svůj postoj k erotickým scénám Linda Rybová.

V seriálu musela herečka překonávat stud opakovaně. Ve čtvrtém díle s hereckým kolegou Stanislavem Majerem a hned v pátém i se svým seriálovým manželem Janem Vondráčkem, jehož hlas od ledna 2023 nově provází cestující na všech tramvajových linkách v Praze. Věřili byste, že tento herec s žádaným hlasem musel na přání lékařů pracovat obličejem dolů?

Čtěte také: Jak koordinátoři intimity pomáhají hercům se sexuálními scénami v Hollywoodu

Zkušený herec ale choulostivou situaci dokázal odlehčit. „Honza neustále vypráví historky. Pořád jsem se smála. I když jsme spolu měli erotické scény, ze kterých jsou herci vždycky nervózní, Honza dělal vtipy a já se smála. Nikdy jsem se u takových scén smát nedokázala, jsem z nich vždycky na nervy, tentokrát jsem tolik nebyla. Marek Najbrt (režisér, pozn. red.) nás nechával být, věděl, že to pro nás není úplně standardní,“ prozradila Rybová.

Vzrušení a nervy režiséra Najbrta

Jedním z mála, koho vznik lechtivých scén zase tolik nevzrušoval, byl překvapivě režisér Marek Najbrt. Jak vyšlo najevo, při natáčení tohoto dílu prožíval více jiné obrazy. Do role chlapce, který je zapletený do závažného kriminálního případu, totiž obsadil vlastního syna. „Tento díl je pro mě významný, protože tam hraje můj čtrnáctiletý syn Maxim,“ přiznal režisér seriálu Zákony vlka, který můžete sledovat v sobotu večer na Primě nebo online na prima+. „Hraje tam chlapce, který je vyslýchaný a je součástí zápletky. Ne že by můj syn chtěl být hercem, ale v tomhle případě se nám na to hodil. A když jsme ho vyzkoušeli, zjistili jsme, že to dává hezky. A tím je ten díl pro mě osobně zajímavý. Když tam máte někoho takhle blízkého, máte o to větší zodpovědnost. Měl jsem strach, abych tady nebyl za blbce, co sem tahá svoje dítě, které pak nefunguje. Myslím ale, že to zvládl přiměřeně tomu, že je to neherec a nemá hereckou ambici. Už občas něco hrál, ale nechci, aby byl hercem. Chce jít na filmovou školu, ale hercem být nechce,“ svěřil se upřímně Najbrt, který před časem odtajnil i pravdu o původu seriálového vlka.

Podívejte se také, jak se vyvíjí opětovně zažehnutý vztah Roberta se Sárou. Opravdu ho Sára odmítne?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.