Celebrity

13. března 2023 10:45

Zuzana Schneidewind

Stanislav Majer má zvláštní vztah s kolegyní Rybovou. Mám pocit, že do mě vidí, říká

Zákony vlka (1) - upoutávka

Stanislav Majer a Linda Rybová se nově představí v hlavních rolích napínavé osmidílné detektivní lovestory. Její autoři Robert Geisler a Gabriela Erleová přiznali, že hercům psali role přímo na tělo. A přestože ti dva spolu dosud nehráli, ukázal se tento tah jako skvělé rozhodnutí.

O vzájemné chemii a zvláštním napětí seriálu mluví autoři i herci. Stanislav Majer v něm vystupuje jako napravený kriminálník Robert, kterého shoda okolností po propuštění z vězení přivádí na druhou stranu zákona. Linda Rybová ztvárnila jeho životní lásku Sáru, k níž ho táhnou i nedořešené záležitosti z minulosti.

„Zákony vlka ve svých osmi dílech rozkryjí na pozadí detektivních případů a v prostředí divoké přírody tajuplnou ústřední linku milostného příběhu Roberta a Sáry, které pojí vášeň stejně tak silná, jako je jejich temná minulost. Robert je klasický antihero se škraloupem z minulosti, ale se smyslem pro spravedlnost. Sára je jeho ženský protipól a zrcadlo,“ rozkrývá podstatu minisérie, která má premiéru v sobotu ve 20:15 na Primě nebo na prima+, její spoluautorka a producentka Gabriela Erleová.

Spolu se scenáristou Robertem Geislerem měla o obsazení těchto postav jasno. „Standu jsem v tom viděla od začátku. Nikdy předtím jsem s ním netočila, ale měla jsem jasnou představu to psát pro něj. S Lindou Rybovou se zná Robert Geisler. Myslím, že jí to psal na míru. Viděl ji v jedné detektivce hrát zlodějku a říkal, že to bude dobré spojení. A je to tak, funguje to bezvadně. Slyší na sebe, je mezi nimi dobrá chemie, vypadají výborně a pro mě jsou uvěřitelní,“ pochvaluje si volbu obsazení hlavních rolí Gabriela Erleová.

Čtěte také: Linda Rybová prozradila tajemství své štíhlé postavy. Neuvěříte, kolik desítek kilogramů v minulosti shodila

Radost z výběru svých hereckých protějšků neskrývají ani sami aktéři. „Těšila jsem se. Se Standou Majerem se známe dlouho z různých průchodů Prahou, divadly a tak, ale nikdy jsme spolu nepracovali. A bylo to takové, jaké jsem si myslela, že to bude. Dobré. Negativa bych vám asi neřekla, ale nebyla. Standa je pro tu roli skvěle vybraný. Je proměnlivý a umí být takový, že nevíte, co je zač. Není na první dobrou,“ říká Linda Rybová, mimo jiné jedna z nejhezčích babiček v republice.

Podívejte se na hlavní hrdiny v exkluzivní ukázce:

Majer o Rybové: Má mě přečteného

A jak důležité pro ně je, aby si byli sympatičtí i mimo kamery? „Je to důležité. Je rozhodně příjemné získat hereckého partnera, se kterým si rozumíte – a máte se případně rádi. A to s Lindou platí. My se známe tak zvláštně. Nemůžu říct, že bychom se znali dobře, ale úplně cizí jsme si taky nebyli. Spoustu let jsme se potkávali, zdravili se a občas jsme se viděli někde v divadle. Oba rádi jezdíme do Berlína na německé divadlo a obdivujeme ho. Leccos už jsme na sebe věděli. Troufám si říct, že se z nás během natáčení stali přátelé. A kromě toho mám s Lindou takovou zvláštní věc. Mám pocit, že do mě vidí. Má mě přečteného, někdy se mi zdá, že na mě ví všechny moje guilty pleasure. Udržuje to mezi námi takové zvláštní napětí,“ popisuje Stanislav Majer s tím, že kdyby tomu bylo jinak, nic by s tím neudělal.

Čtěte také: Herečka Linda Rybová prozradila tajemství své štíhlé postavy. V minulosti shodila 60 kilo

„Neumím si představit, že bych si mohl dovolit říct o přeobsazení. A i kdybych si to dovolit mohl, nikdy bych to neudělal. Kromě toho – když jsem tuto nabídku dostal, už jsem věděl, kdo budou mí herečtí partneři, a Linda byla jasná od začátku. Vzpomínám si ale, že jsem byl dotazován, zda spolu nemáme nějaký problém,“ prozradil ještě Majer.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.