Celebrity

15. září 2023 19:00

Karolína Oehmová

Brutální mrazy intimitě nezabrání. Mezi Sárou a Robertem to bude jiskřit více než dřív

Linda Rybová při natáčení mrzla - Zákony vlka

Oblíbená detektivní love story se vrací na televizní obrazovky. Diváci se tak opět můžou těšit na Sáru a Roberta, které ztvárňují Linda Rybová (47) a Stanislav Majer (45). A jak představitelka Sáry naznačuje, bude to mezi nimi zase pořádně jiskřit, i když se seriál natáčel v doslova brutálních mrazech.

Rozloučili se se slibem, že už se neuvidí. Robert se ale vrací a Sára musí opět čelit své minulosti. „Myslím, že pro Sáru je to složitější tím, že má dítě a manžela, se kterým ta budoucnost vlastně není vůbec jasná. Se Standou jsme si intimní chvíle užili první dva natáčecí dny, kde toho bylo docela dost. Určitě víc než v té první sérii. Ale tak se to míchá, chvíli spolu jsou a chvíli ne. V této sérii se vrací všechny staré zločiny na plné čáře a ani pro jednoho z nich to není jednoduché,“ nastiňuje Linda Rybová děj druhé série Zákonů vlka, kterou můžete sledovat v sobotu ve 20:15 na Primě.

Při natáčení prvních dílů, které Prima odvysílala na jaře, se musela Linda Rybová naučit spoustu nových věcí, třeba porcovat králíka poslepu. Bohužel se to neobešlo bez zranění. „Musím říct, že tam to bylo s různými úrazy a potopami dramatičtější. Teď je v tomhle směru pohoda,“ uvádí pro Prima Ženy s klidem Linda, která je prý v kuchyni jinak celkem obratná.

Brutální zima a tisíc svetrů

Zatímco první série se odehrávala i natáčela v letních měsících, přípravu nových dílů provázela tuhá zima. Autoři opět využili zásadně reálných prostředí a divoké přírody. „Byla strašná zima. Jsem hrozně zimomřivá. První dny byly šílené, točili jsme hodně v exteriérech, zima byla brutální, i když jsem na sobě měla pět termoprádel a tisíc svetrů,“ říká s trochou nadsázky Linda Rybová, která se v seriálu objeví také vedle Jana Vondráčka, Kristýny Frejové, Kryštofa Rímského nebo Martina Fingera.

Sdílejte článek
Štítky láska mráz kriminální seriál Stanislav Majer natáčení Linda Rybová FTV Prima zima Zákony vlka druhá série detektivní love story Robert Černý Sára Pokorná intimní scény

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.