Celebrity

8. dubna 2022 06:00

David Laštovka

Sabina Laurinová slaví životní milník: Jak bojuje proti stárnutí a proč se nevdala?

Ač na to vůbec nevypadá, jedna z nejkrásnějších českých hereček Sabina Laurinová slaví padesáté narozeniny. Jak to dělá, že si stále udržuje mladistvý vzhled, čím bojuje proti stárnutí a proč se nikdy nevdala?

První velkou láskou Sabiny Laurinové byl o čtyři roky starší herec Michal Dlouhý. V devadesátých letech, kdy spolu chodili, byli označování jako jeden z nejkrásnějších párů českého showbyznysu. Po sedmi letech však přišel nečekaný rozchod, když se Michal zakoukal do Lucie Vondráčkové.

Sabina pak našla štěstí v náručí rockera Josefa Vojtka, frontmana skupiny Kabát, s kterým se seznámila během společného účinkování v muzikálu Hamlet. Po třech letech vztahu se jim narodila dcera Valentýna. Ta mimochodem 29. dubna oslaví své dvacáté narozeniny. Ani toto soužití neskončilo šťastně. Po pěti letech Vojtek Sabinu opustil. A jak už to tak bývá, byla v tom jiná žena. Tanečnice Libuše, exmanželka zpěváka Daniela Hůlky.

Dalším osudovým mužem v životě Sabiny Laurinové byl stomatolog Karel Kameník. V roce 2008 se jim narodila dcera Maja. Přestože už to vypadalo na svatbu, po pěti letech přišel rozchod. „Do každého vztahu jdu na sto procent a doufám, že to bude navždy, ale nakonec je to jinak. Na pětileté vztahy mívám štěstí,“ pokrčila rameny herečka. Bulvární média sice spekulovala o tom, že poté měla prožít krátký románek se zpěvákem Markem Ztraceným nebo fitness trenérem Lukášem, nic z toho se ale nikdy nepotvrdilo.

Svatbu zažila zatím jen před kamerou

Že se nikdy nevdala a nezažila pocit jaké to je být vdanou paní, Sabině líto není. „Nejsem proti sňatku. Ale vidím kolem sebe, jak se spousta kolegů v euforii vzala a za rok byl rozvod. V dnešní době je hrozně jednoduché se rozejít, což mě trochu mrzí,“ svěřila se před lety deníku Blesk. Se svatbami má tak bohaté zkušenosti zatím pouze díky své práci. Například v seriálu TV Prima Sestřičky, kde si jako vrchní sestra Marie Černá brala doktora v podání Saši Rašilova.

Sabina Laurinová, která si stále udržuje mladistvý vzhled, sází na přirozenou krásu. „Nechávám to na přírodě. Snažím se brát svoje stárnutí přirozeně a občas si pomoct nějakým krémem. Ono je někdy úplně nejlepší, když se člověk příliš nevnímá a nemá na sebe moc času. Protože jak se začnete moc „řešit“, tak je to potom takový začarovaný kruh,“ prozradila herečka Blesku. Na štíhlou postavu má pak jednoduchý recept. Ráda plave a pravidelně cvičí oblíbenou sestavu, která posiluje břišní svaly, ruce a prsa.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.