Celebrity

8. dubna 2022 06:00

David Laštovka

Sabina Laurinová slaví životní milník: Jak bojuje proti stárnutí a proč se nevdala?

Ač na to vůbec nevypadá, jedna z nejkrásnějších českých hereček Sabina Laurinová slaví padesáté narozeniny. Jak to dělá, že si stále udržuje mladistvý vzhled, čím bojuje proti stárnutí a proč se nikdy nevdala?

První velkou láskou Sabiny Laurinové byl o čtyři roky starší herec Michal Dlouhý. V devadesátých letech, kdy spolu chodili, byli označování jako jeden z nejkrásnějších párů českého showbyznysu. Po sedmi letech však přišel nečekaný rozchod, když se Michal zakoukal do Lucie Vondráčkové.

Sabina pak našla štěstí v náručí rockera Josefa Vojtka, frontmana skupiny Kabát, s kterým se seznámila během společného účinkování v muzikálu Hamlet. Po třech letech vztahu se jim narodila dcera Valentýna. Ta mimochodem 29. dubna oslaví své dvacáté narozeniny. Ani toto soužití neskončilo šťastně. Po pěti letech Vojtek Sabinu opustil. A jak už to tak bývá, byla v tom jiná žena. Tanečnice Libuše, exmanželka zpěváka Daniela Hůlky.

Dalším osudovým mužem v životě Sabiny Laurinové byl stomatolog Karel Kameník. V roce 2008 se jim narodila dcera Maja. Přestože už to vypadalo na svatbu, po pěti letech přišel rozchod. „Do každého vztahu jdu na sto procent a doufám, že to bude navždy, ale nakonec je to jinak. Na pětileté vztahy mívám štěstí,“ pokrčila rameny herečka. Bulvární média sice spekulovala o tom, že poté měla prožít krátký románek se zpěvákem Markem Ztraceným nebo fitness trenérem Lukášem, nic z toho se ale nikdy nepotvrdilo.

Svatbu zažila zatím jen před kamerou

Že se nikdy nevdala a nezažila pocit jaké to je být vdanou paní, Sabině líto není. „Nejsem proti sňatku. Ale vidím kolem sebe, jak se spousta kolegů v euforii vzala a za rok byl rozvod. V dnešní době je hrozně jednoduché se rozejít, což mě trochu mrzí,“ svěřila se před lety deníku Blesk. Se svatbami má tak bohaté zkušenosti zatím pouze díky své práci. Například v seriálu TV Prima Sestřičky, kde si jako vrchní sestra Marie Černá brala doktora v podání Saši Rašilova.

Sabina Laurinová, která si stále udržuje mladistvý vzhled, sází na přirozenou krásu. „Nechávám to na přírodě. Snažím se brát svoje stárnutí přirozeně a občas si pomoct nějakým krémem. Ono je někdy úplně nejlepší, když se člověk příliš nevnímá a nemá na sebe moc času. Protože jak se začnete moc „řešit“, tak je to potom takový začarovaný kruh,“ prozradila herečka Blesku. Na štíhlou postavu má pak jednoduchý recept. Ráda plave a pravidelně cvičí oblíbenou sestavu, která posiluje břišní svaly, ruce a prsa.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.