Celebrity

26. července 2024 10:06

Michaela Vlčková

Sámer se brání nařčením, že má rád muže. Binias je harpyje, zvažuji právní kroky, říká

Monika Binias (52) ve svém podcastu prohlásila, že zpěvák Sámer Issa (38) má raději muže než ženy. Dokonce řekla, že žije se svým manažerem. Muzikant tvrzení Binias vyvrací a vyhrožuje právními kroky. Issa o Binias prohlásil, že je harpyje, která za peníze udělá cokoliv.

Matka Ornelly Koktové a Charlotte Štikové se tentokrát ve svém podcastu pustila do Sámera Issy. Obvinila ho, že užívá drogy a poté přiostřila. „Píše mi plno mužů s tím, že Sámer je bisexuální. Nevím, na kolik procent má rád ženy a na kolik muže. Asi má rád více muže. Nikdy to nepřiznal,“ pronesla Binias.

„On je prostě křivák i v tomhle. Nepřizná to kamarádce ani tisku,“ řekla. Navíc prohlásila, že zpěvák žije se svým manažerem.

Čtěte také: Muž, s nímž chce Charlotte Štiková miminko, má divokou minulost. Martin si odseděl trest

Dříve měli Issa a Binias pěkný vztah. Později se ale vše změnilo. Rozbroje mezi nimi odstartovaly, když se zpěvák zastal své kamarádky Charlotte Štikové. Podle jeho slov Binias vydělává na špinění svých nejbližších. „Jako celebrita, co nemá co říct a co produkovat, musí pomlouvat ostatní a nejhorší na tom je, že pomlouvá i vlastní rodinu. Je to strašné,“ nechal se slyšet již dříve Sámer.

Monika je harpyje, tvrdí Sámer

Sámera Issu tvrzení Moniky patřičně rozčílily. Webu eXtra.cz vysvětlil, že žije sám se psy. „Navíc mám manažerku, ne manažera, takže Monika má špatné informace,“ zdůraznil.

„Všeobecně víme, že Monika parazituje na jiných lidech. Nic neumí, a tak se projevuje tímto způsobem. Je to harpyje,“ nebral si servítky. Že je Monika Binias parazit, prohlásil před nedávnem i její bývalý manžel Michal Štika.

Issa si nechce útok Moniky nechat líbit. Netajil se tedy ani tím, že zvažuje právní kroky, protože Binias porušila morální kodex. „Zákeřným způsobem poškozuje moje jméno. Moc dobře ví, že žiju sám,“ hájil se.

Přiznal dokonce, že vedl s Binias nepříjemný telefonát. Matka jeho kamarádky mu měla vyhrožovat, že ho zničí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Myslela jsem, že Soukup je tím pravým. Koktová slíbila, že bude Hanychové po rozchodu oporou

„Veřejně tvrdí, že má o Charlotte starost a potřebuje ji vidět, přitom se jí do této doby neozvala. Je to obyčejný parazit,“ uvedl.

Sámera také naprosto rozhořčilo, když Monika chtěla peněžní profit z jeho společné skladby a videoklipu s Charlotte. Honorář požadovala, protože měla pocit, že myšlenka pomoci Charlotte byla i z její iniciativy.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou a Sámerem Issou z Varů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.