Celebrity

17. května 2024 15:15

Tomáš Durčák

Sandra Nováková zveřejnila nejodvážnější fotku kariéry. Na sobě má jen šperky

Květnový Playboy – svůdná Sandra Nováková při focení

Herečka Sandra Nováková nepochybně potěšila všechny své fanoušky, když odhalila, že se objeví na květnové obálce pánského magazínu Playboy. Nyní tep zejména svého mužského publika ještě trochu zvýšila, když se pochlubila fotografií, na níž už pro představivost nezůstává prakticky žádný prostor.

Svůdné snímky charismatické brunetky vznikly pod taktovkou producenta Jána Bulky a renomované fotografky Anny Koniaevy. „Fotit s ní byl vždycky trochu můj sen,“ přiznala Sandra Nováková. Oficiálně je na nich navíc ještě „o rok mladší“, protože vznikly jen pár dnů před jejími letošními dvaačtyřicetiletými narozeninami.

Na titulní straně květnového Playboye najdete bezchybnou kombinaci půvabu, křivek a sex-appealu, které se Novákové podařilo ještě umocnit svými doplňky, diamanty a luxusními hodinkami. Výsledné snímky populární herečky hýří hravostí, ale také rafinovaností s nemalou smyslností.

„Manžel říká, že mám posledních 14 dnů na to, nafotit Playboy. Pak už je to pasé. Přeje si mít dívku z Playboye, tak mu ten sen ráda splním,“ zavtipkovala na adresu svého partnera, režiséra Vojtěcha Moravce. Byť by Sandře její figuru po čtyřicítce mohla leckterá žena závidět, nenechala nic náhodě a na prestižní focení se poctivě připravila.

„Už měsíc dělám dvě stě dřepů každý den. Sice už to asi nezachráním, ale aspoň pro ten pocit,“ prozradila jen pár dní před tím, než snímky pro Playboy vznikly, Nováková. Z výsledků je nicméně patrné, že se jí příprava rozhodně vyplatila. Svědčí o tom i bouřlivé reakce, které její zřejmě nejvyzývavější snímek (viz galerie) sklidil na sociálních sítích, kde se s ním bez zábran pochlubila.

„Normálně si Playboy nekupuju, ale kvůli tobě jsem si ho koupil. Máš neuvěřitelný sex-appeal a sexy tělo. A mám tě rád i jako herečku. Tvůj manžel musí být šťastný chlap. Doufám, že si toho váží,“ vychválil tělo Sandry fanoušek Robert. Další svůdnou Novákovou počastovali superlativy jako „boyhně“ či „sexy kočka“.

Sandra Nováková promluvila o focení pro Playboy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.