Celebrity

16. dubna 2024 14:20

Kisa Císařová

Sandra Pogodová o narozeninách: Díky kolegyním se dobře oháknu a napiju. Věk neřeším

Sandra Pogodová v 7 pádech Honzy Dědka

Temperamentní herečka, kterou kromě rolí proslavila i ohnivě rudá hříva, slaví 16. dubna narozeniny. Byť je ze Sandry Pogodové (49) už nějakou chvíli blondýna, na energickém projevu jí to nijak neubralo. Rok před kulatinami se herečka cítí velmi dobře a jak webu Prima Ženy svěřila, věk nijak neřeší a stejně tak ani žádnou oslavu. Narozeninový večer stráví Sandra prací se slavnými kolegyněmi a kamarádkami a tuší prý, jaké dárky by od které mohla dostat.

„Narozeniny oslavím vystoupením Sirény na cestách v Suchdole nad Odrou,“ odpověděla webu Prima Ženy Sandra Pogodová na otázku, jaké má narozeninové plány. „To, že můžu pracovat a dělat, co mě baví, je pro mě tím největším dárkem,“ dodala herečka. Co se týče soukromé oslavy s rodinou a přáteli, tu prý Sandra žádnou neplánuje. Narozeniny totiž obecně neslaví. „Pokud mám práci, oslavím narozeniny s kolegy a kolegyněmi, a to mi stačí,“ upřesnila herečka.

Čtěte také: Sandra Pogodová spodní prádlo už nenosí. Podprsenku oblékala, aby měla žlábek

Narozeninové překvapení

A jelikož bude své letošní narozeniny trávit s Jitkou Asterovou a Lindou Finkovou, nabízí se otázka, jestli a jaká přání Sandra očekává od svých milých kolegyň a kamarádek. „Jak je tak znám, určitě mi popřejí,“ je přesvědčená Sandra Pogodová, která si na výzvu webu Prima Ženy i lehce zavěštila, co by tak od jedné i druhé mohla dostat za dárek. „Jitku bych tipovala na nějaký módní doplněk nebo oblečení. O Jitce se totiž ví, že má vkus a ráda se hezky obléká. Linda dává většinou něco dobrého k pití. Takže se, řekla bych, dobře oháknu a napiju,“ svěřila s humorem sobě vlastním herečka, která s úsměvem přijímá i svůj věk.

„Z věku mám srandu. Podle mě záleží, jak je člověk vnitřně nastavený. Znám spoustu lidí, kteří vzhledem ke svému životnímu stylu vůbec nevypadají na to, kolik jim je. Jejich skutečný věk byste jim nikdy nehádali. A to myslím tak, že někteří lidé vypadají podstatně starší, než ve skutečnosti jsou, a jiní mnohem mladší. Takže věk neřeším,“ prozradila svůj pohled na věc Sandra Pogodová, která se v posledních letech začala mnohem víc než dřív zajímat o duchovní rozvoj. I za ním se nedávno vydala až na exotický indonéský ostrov Bali.

My v redakci přejeme Sandře krásné narozeniny, všechno nejlepší a především hodně zdraví. A k narozeninovému vystoupení posíláme obligátní divadelní „zlom vaz“, jelikož dobře víme, že popřát hodně štěstí před vstupem na jeviště nosívá podle legendy smůlu.

Mohlo by vás zajímat: Sandra Pogodová a její trauma z dětství: Do čtyřiceti jsem si myslela, že jsem zrůda

Herečka Sandra Pogodová u Honzy Dědka zavzpomínala na první film:

Sdílejte článek
Štítky narozeniny herec Linda Finková Sandra Pogodová slavnost Jitka Asterová Suchdol nad Odrou

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.