Celebrity

1. srpna 2024 14:22

David Laštovka

Saša Rašilov se po čtyřech holkách dočkal kluka. Vztah s Vandou Hybnerovou už urovnal

Saša a Lída Rašilovovi v pořadu 7 pádů Honzy Dědka

Herec a dabér Saša Rašilov, který 26. července oslavil 52. narozeniny, patří mezi idoly mnoha žen. Během života prožil dvě velké lásky. Proč se mu rozpadl po jednadvaceti letech vztah s herečkou Vandou Hybnerovou a jak mu to klape v současném manželství?

Manželství Saši Rašilova s o čtyři roky starší herečkou Vandou Hybnerovou se dlouho jevilo jako idylické. Tvořili sympatický pár a působili jako sehraná dvojka. Rok po svatbě se jim narodila dcera Josefína, o tři roky později Antonie. Když se jejich vztah rozpadl, pro mnohé to bylo velmi nečekané.

Mohlo by vás zajímat: Saša Rašilov září štěstím. Dočkal se vytouženého chlapečka, nesmí o něm ale mluvit

Saša se zamiloval do o devět let mladší zámožné podnikatelky Věry a opustil rodinu. Pro Vandu to byl šok, z něhož se dlouho nemohla vzpamatovat. Aby svého exmanžela nemusela vídat, dokonce kvůli němu odešla z divadla, kde společně hrávali v jedné francouzské komedii.

Bohatá milenka mu dala košem

Netrvalo ovšem dlouho a karty se obrátily. Vztah Rašilova se rozpadl a v životě Vandy Hybnerové se objevil nový muž, o třináct let mladší závodník Jakub Choura. Herec pak našel životní štěstí po boku o třináct let mladší herečky Ludmily Němečkové. S ní se po čtyřech let od rozvodu oženil a má s ní dvě malé dcery, sedmiletou Marii a čtyřletou Emílii.

Jak si užívá malých dcer?

Jeho nejmladší a nejstarší dceru od sebe dělí šestadvacet let. „Mít po tolika letech zase dítě bylo krásný, ale krásný to bylo i předtím. Je to prostě to nejkrásnější, co v životě je. Je ale pravda, že když se můj spolužák z konzervatoře dozvěděl, že budu znovu otcem, zeptal se, jestli jsem ještě v pohodě a cítím se na to. Odpověděl jsem mu, že si udělám pět tibeťanů a jsem dobrej,“ prozradil s úsměvem Saša Rašilov v pořadu 7 pádů Honzy Dědka (na ukázku se můžete podívat v úvodním videu).

Čtěte také: Saša a Lída Rašilovovi o šíleném seznámení a svých plánech: Děti ještě aspoň čtyři

Dvojnásobný dědeček

V manželství s Ludmilou mu to klape, je šťastný a spokojený. Nejvíce na srdci ho ale hřeje to, že se mu podařilo urovnat vztah s bývalou ženou a dcerami z prvního manželství. Díky nejstarší Josefíně je už dvojnásobným dědečkem. Po čtyřech holkách se konečně dočkal kluků. Vnoučata se jmenují Eliáš a Damián.

Saša Rašilov byl hostem Show Jana Krause (2022):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.