Šéf Zdeněk Pohlreich umí i odpočívat. Nejlepší drink by měl mít bublinky

Zdeněk Pohlreich v pořadu Nový Den

Šéf Zdeněk Pohlreich pilně pracuje na dalších dílech oblíbeného pořadu Ano, šéfe! Přesto si mezi natáčením stihne dát oblíbený drink a užívá si léto. Jak nejraději odpočívá?

Po šesti letech se obávaný kat českých kuchyní vrhl na přípravu dalších dílů oblíbeného pořadu Ano, šéfe!. I přesto si užívá pěkné léto a mezi natáčením si stihne dát také oblíbený drink. Jaký to je? „Vždy dáme něco do kyblíku a zasypeme to ledem. Podle toho, na co je zrovna chuť. Když jdou odspodu malé bublinky, tak to je to nejlepší.“

Přesto ale pracuje na dalších dílech oblíbeného pořadu Ano, šéfe!, na který se diváci mohou těšit už v příštím roce. „Samozřejmě se snažím pracovat. K tomu i trochu odpočívat, sem tam nějaký sport, sem tam golf, kolo, tenis. Nic zvláštního.“ Jak nakonec vyzývá: „Pokud máte hospodu, která nefunguje a přináší vám více starostí než radosti, tak se podívejte na formulář s přihláškou. Třeba by vám někdo mohl pomoci, nebo to alespoň zkusit.“

Máte ve svém okolí hospodu nebo restauraci, o které si myslíte, že se kuchyně, jídelní lístek či obsluha může zlepšit? Jste majitelem restaurace, která prodělává, a chcete začít konečně prosperovat? Neváhejte a přihlaste se.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.