Seriály a filmy

19. ledna 2023 10:08

redakce Prima Living

Seriál ZOO přichází s novými produkty na nápoje!

Mějte svůj oblíbený seriál ZOO s sebou na každém kroku. Zima pomalu ustupuje, čas výletů se blíží, jarní prázdniny jsou za dveřmi, a to si zaslouží novou výbavu. Televize Prima ve spolupráci s obchodními řetězci Bambule přináší limitovanou edici hrnků a lahví s motivy zvířat ze ZOO.

Až ráno budete připravovat kávu či dětem čaj, jistě všichni ocení nový keramický hrnek ZOO II, který byl vytvořen speciálně pro milovníky zvířátek a fanoušky seriálu.

Hrneček je vyroben z kvalitních materiálů, a je tedy možné ho použít do myčky nádobí i mikrovlnné trouby. Pokud si chcete užít svůj horký nápoj v hrnečku z limitované edice ZOO, můžete si ho pořídit na e-shopu.

Děti se po prázdninách vrátily do škol, opět navštěvují kroužky a vy každý den řešíte problém s lahví na vodu? Nebo jste si dali předsevzetí, že začínáte sportovat? Krásná designová ZOO Lahev Hydro vše vyřeší. A jak ji využijete, je jen na vás. Lahev je dostupná na e-shopu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.