Celebrity

31. ledna 2024 13:58

Eliška Reiglová

Silikonová modelka Katie Price se zbavila psa. Vyrostl a nebyl už dost roztomilý

Bývalá glamour modelka Katie Price (45) není známá jen tím, že na ní už nezbývá nic přirozeného, ale také tím, že ač se prohlašuje za milovnici zvířat, těch svých se buď zbavuje, když odrostou, nebo předčasně zemřou. Jinak to není ani s jejím posledním psem, německým ovčákem Tankem, kterého si pořídila loni v srpnu. Teď už ale vyrostl a nebyl dost roztomilý na fotky na Instagram, tak ho dala svému elektrikáři.

Od roku 2017 za tragických okolností zemřelo Katie Price celkem sedm mazlíčků. V roce 2020 byla na platformě Change.org založena on-line petice, která požadovala, aby někdejší modelka nemohla kupovat další zvířata. Katie již dříve kritizovala také přední charitativní organizace pro ochranu zvířat PETA. Tanka si pořídila poté, co jejího předešlého psa Bladea loni v létě srazilo auto.

Čtěte také: Celebrity, které litují plastik. Tori Spelling by si nezvětšila prsa, Cardi B pozadí

Pro Price byl Tank, stejně jako její další zvířata, především ozdobou jejích sociálních sítí. Ti, kteří nezemřeli, u ní buď nadále žijí, nebo je předala dál. Štěně německého ovčáka bylo roztomilé, ale jakmile se z Tanka začal stávat velký dospělý pes, jednoduše ji přestal bavit a uvědomila si, že díky němu už nedostane na Instagramu tolik lajků, jako když byl malý.

„Ráda si pořizuje štěňata, která vypadají roztomile na Instagramu, ale když začnou růst a ona je musí i vycvičit, ztrácí zájem,“ řekl zdroj z jejího okolí deníku The Sun. Katie Price se přitom dušovala, že kritikům vezme vítr z plachet a ukáže jim, že Tank u ní najde skutečně milující domov až do konce života.

Psa Kateřiny Brožové srazil vlak poté, co utekl pracovnici veterinární kliniky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.