Celebrity

15. října 2024 13:25

Šarlota Chmelařová

Simona Krainová leží v nemocnici. Každý nový den je zázrak, říká s pokorou modelka

Simona Krainová sdílela na svém profilu na Instagramu fotku z nemocničního lůžka. Svým fanouškům vzkázala, aby si vážili každého dne, kdy nemusí řešit problémy se svým zdravím.

Modelka před pár dny oznámila, že musí do nemocnice, kde ji čeká zákrok. Simona Krainová blíže svůj zdravotní stav nespecifikovala, nicméně se ozvala z nemocniční postele a nešetřila slovy pokory. „Můžete mít tisíc problémů v životě, ale dokud nemáte zdravotní problém, nemáte žádný problém. Pevné zdraví je jako koruna, kterou nosíte, ale vidí ji vždy jen nemocní. Přeji vám všem tu korunu mít pevně na hlavě, ale i v hlavě, nezapomínejte na to,“ vzkázala blondýnka, která svým fanouškům prostřednictvím fotografie poslala pusu.

Na první pohled je zřejmé, že je Simona plná vděčnosti, že vše dobře dopadlo. Zároveň si je však vědoma toho, jak obrovský dar zdraví je. „Každý nový den je zázrak. Já se po dnešku na ten další den těším ještě víc než kdykoli předtím. Děkuji ze srdce doktorům, sestřičkám a všem těm statečným lidem, co každý jeden den ty naše občas padající koruny z našich hlav s maximálním nasazením a empatií zpátky nasazují. Patří totiž hlavně na jejich hlavy,“ dodala Simona.

Konkrétní informace modelka sdělovat nechce

Modelka si podrobnější informace o svém zdravotním stavu pochopitelně nechává sama pro sebe a chce se naplno věnovat své rekonvalescenci. „Nemůžu a nechci konkretizovat ani moji diagnózu ani nemocnici, ve které se momentálně nacházím, protože chci mít klid a soukromí při odchodu domů a nestojím o zběsilý úprk před stádem paparazzi fotografů. Díky za pochopení… Zvlášť v momentě, kdy se cítím jako přejetá kamionem a zmačkaná jako kus papíru," uvedla ve svém příspěvku na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Simona Krainová ukázala nové bydlení. Luxusnímu střešnímu apartmánu vládne bílá elegance

Na závěr svým sledujícím vzkázala, aby na sebe dávali pozor. „Ale jedu dál, žiju! Konec hlášení!“ dodala na závěr Krainová, která už se bez pochyby těší domů za svými dvěma syny Brunem a Maxem a manželem Karlem Vágnerem.

Podívejte se také na kauzu Simony Krainové a fotek na sociálních sítích:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.