Skromný obřad pro ty nejbližší. Pohřeb Nadi Urbánkové proběhl na starobylém místě

Poslední rozloučení s Naďou Urbánkovou

V kostele Narození Panny Marie v areálu kláštera v Želivě v pátek odpoledne proběhlo poslední rozloučení se zpěvačkou Naďou Urbánkovou, která odešla do pěveckého nebe ve věku 83 let. Poslední rozloučení pro maminku zorganizovala její dcera Jana Fabiánová (43).

Poslední rozloučení s legendární zpěvačkou bylo naplánované na dvě etapy. V Želivě proběhlo rozloučení v rodinném kruhu, na akci se dostalo minimum pozvaných novinářů a fotografů.

Pro veřejnost je pak na 15. února nachystána pietní akce, která proběhne od 18 hodin v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera v Praze.

Slavní kamarádi ale přijeli už na pohřeb, který proběhl v areálu želivského kláštera. Mezi smutečními hosty bylo možné spatřit například režiséra Tomáše Magnuska nebo moderátora Karla Voříška s herečkou Evou Hruškovou. Poklonit se památce zesnulé zpěvačky dorazili také PR expert René Kekely a zpěvák Petr Hannig. Podle informací Blesku na pohřeb přijely také zpěvačky Petra Černocká, Šárka Rezková a Miluška Voborníková.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Exmanžel Urbánkové promluvil o únosu dcery

Pohřeb zorganizovala Jana Fabiánová

Na průběh posledního rozloučení dohlížela zdrcená dcera Jana Fabiánová. Tu při těžké chvíli podporoval její přítel, který ji držel pevně za ruku. Po zádušní mši následovalo procesí a uložení ostatků do země. Během zamyšlení a posledních slov od kněze se u smutečních hostů uvolnily velké emoce a slzy smutku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.