Exmanžel Nadi Urbánkové promluvil o únosu dítěte. Jana je opravdu jeho dcera?

Zpěvačka Naďa Urbánková zemřela ve věku 83 let. Zanechala po sobě dceru Janu (43), která má plno práce se zařizováním posledního rozloučení. Veřejně nyní vystoupil také muž, se kterým umělkyně dceru měla. Jan Nemejovský říká, že mu dcera zmizela ze života podivným způsobem.

Dlouho mlčel a nepřipomínal, že byl důležitým mužem v životě Nadi Urbánkové. Nyní se ale Jan Nemejovský (78) rozhodl promluvit. A jeho veřejné vystoupení je plné otázek a odvážných tvrzení.

Herec Jan Nemejovský si Urbánkovou vzal v roce 1976, ale o osm let později se dvojice rozvedla. Manželům se narodila dcera Linda, která dnes používá jméno Jana Fabiánová. Nemejovský nyní tvrdí, že Jana z jeho života zmizela za podivných okolností. Když jí bylo 12 let, tak ji matka odvezla do Švýcarska za svým dalším mužem, kterým byl dětský lékař Josef Havlík.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jana Fabiánová obvinila Cimického ze sexuálního obtěžování

„Za bolševika byly poměrně solidní zákony týkající se dětí. A v nich stálo, že i když jsou rodiče rozvedeni, druhý rodič musí dát souhlas, když ten první chce vzít dítě do zahraničí. Naďa tehdy holku odvezla, a já se ani nevyslovil. Až za rok se mi ozvali její přátelé z vnitra a předvolali si mě. Chtěli, abych dodatečně podepsal souhlas, který potom antidatovali,“ uvedl Nemejovský pro Blesk s tím, že dcera byla v podstatě obětí únosu. Prý ale byl dál dobrým otcem, protože stále platil alimenty.

Jan Nemejovský je otcem Jany Fabiánové. Naďa Urbánková dceru ale odvezla do zahraničí. Více zde https://zeny.iprima.cz/exmanzel-nadi-urbankove-promluvil-o-unosu-ditete-jana-je-opravdu-jeho-dcera-200183

Posted by Partička on Wednesday, February 8, 2023

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Nemejovského veřejné vystoupení po úmrtí jeho expartnerky je opravdu třaskavé. Sama Jana Fabiánová se nikdy k otci nevyjadřovala. Nemejovský dnes tvrdí, že manželství zkrachovalo kvůli tomu, že mu Urbánková byla nevěrná. „Nevím, jestli je Jana moje dcera. Rozhodně tomu ale věřím a chci věřit,“ dodal Nemejovský smířlivým tónem. S dcerou prý nemá žádný kontakt dvacet let.

Urbánková byla vdaná třikrát

Prvním manželem Urbánkové byl herec Karel Urbánek. Druhou svatbu měla právě s Nemejovským. Třetím manželem vynikající zpěvačky se stal lékař Josef Havlík. Dcera Nadi Urbánkové se po narození jmenovala Linda Nemejovská, ale rozhodla se jméno změnit na Jana Fabiánová.

Poslední rozloučení

Na svých sociálních sítích už Jana Fabiánová zveřejnila i termín posledního rozloučení s Naďou Urbánkovou. Zatímco první obřad bude určen pouze pro rodinu a nejbližší, ten druhý, veřejný, se uskuteční 15. února v bazilice Nanebevzetí Panny Marie v areálu Strahovského kláštera.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.