Celebrity

27. prosince 2023 11:48

Tomáš Durčák

Slavná zpěvačka LP má novou lásku, do oka jí padla pohledná Miss České republiky

Americká zpěvačka Laura Pergolizzi, která vystupuje pod uměleckou zkratkou LP a získala si fanoušky po celém světě, je zamilovaná. Odhalila svůj vztah s vítězkou Miss ČR Ivetou Mauerovou. Obě ženy využily Vánoce k tomu, aby na Instagramu všem popřály nejen krásné svátky, ale zároveň světu odhalily svůj vztah.

LP se o šťastnou novinu pochlubila svým 1,8 milionu fanoušků na Instagramu, kam 26. prosince sdílela zamilovaný snímek z Londýna. „Krásné svátky a hromadu lásky vám všem,“ napsala zpěvačka s italskými kořeny k fotce, na níž líbá svou osudovou ženu, kterou zároveň v textu označila. Není jí nikdo jiný než vítězka Miss ČR z roku 2018 Iveta Mauerová.

Stejný snímek na svém Instagramu sdílela také Mauerová, avšak přidala ještě dvě další fotky z vánočního Londýna s věží Big Ben a Westminsterským palácem v pozadí. Zamilované ženy tak spolu minimálně část letošních svátků očividně strávily v britské metropoli, odkud se světu rozhodly oznámit svou velkou lásku.

Komentáře fotografií obou partnerek samozřejmě zaplnila hromada gratulací, Ivetě popřála mnoho lásky například další misska a modelka Kristýna Malířová, modelka Iveta Kindlmanová či vítězka Miss České republiky 2019 Nikola Kokyová. V komentářích lze najít i negativní či dokonce nenávistné názory na tento nový pár, a to jak v angličtině, tak třeba španělštině.

Iveta Mauerová však chtě nechtě musí počítat s tím, že vztah s globální celebritou s sebou vždy přinese jistou míru negativity či závisti. „Proč, proč si vždycky LP vybere takovéhle typy žen?“ napsala Ivetě například pravděpodobně jedna z fanynek americké zpěvačky. Narážela tím na partnerskou historii zpěvačky, která se identifikuje jako lesba a genderově neutrální osoba.

I její pravděpodobně nejslavnější píseň „Lost on You“ vznikla poté, co se LP rozešla s herečkou Tamzin Brown. Randila také s americkou zpěvačkou a skladatelkou Lauren Ruth Wad či mexickou herečkou Julietou Grajales, s níž se rozešla v roce 2022.

Podívejte se na rozhovor s legendární českou zpěvačkou Marií Rottrovou:

Sdílejte článek
Štítky Londýn láska Instagram zpěvačka lesba partnerka Miss České republiky LP Laura Pergolizzi Nikola Kokyová Tamzin Brown Iveta Mauerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.