Celebrity

12. prosince 2023 10:03

Josef Šťastna

Pohřeb podnikatelky Kamily Mortimer byl skromný. Rozloučili se s ní jen čtyři lidé

Vlivná česká podnikatelka a kamarádka řady českých celebrit Kamila Mortimer zemřela na Bali při dopravní nehodě. Podle deníku Blesk už se konal také velmi skromný pohřeb. Její ostatky spočinuly v Pardubicích.

Kamila Mortimer patřila ke známým a úspěšným osobnostem v oblasti obchodu, více než šest let pracovala na pozici generální ředitelky mezinárodní společnosti JCDecaux a téměř 10 let byla generální ředitelkou firmy Outdoor Akzent. Kromě toho byla dobře známá i ve světě showbyznysu.

Mezi dobré známé a přátele Kamily se řadili například zpěvačka Helena Vondráčková, módní návrhářka Vanda Janda, modelka Simona Krainová či moderátor Leoš Mareš. Zpráva o tragické smrti tak šokovala řadu českých celebrit.

Podle webu BNN k neštěstí došlo v důsledku neovladatelnosti skútru při odbočování. Na křižovatce v oblasti Buleleng podnikatelka narazila do kamionu, tento náraz ji vymrštil do vzduchu a následně na tvrdý asfalt. Se smrtelnými zraněními byla převezena do nemocnice, kde bohužel boj o život prohrála.

Mohlo by vás zajímat: Detaily tragédie na Bali. Vlivná manažerka Mortimer zemřela při srážce s kamionem

Pohřeb Kamily Mortimer se konal v jejích rodných Pardubicích, o poslední cestu se postarala zdrcená maminka, která také zajišťovala převoz těla zpět do České republiky. Kamila byla rozvedená, bezdětná a v poslední době žádného partnera neměla.

„Pohřeb se konal minulý týden. Byli tam jen čtyři lidi, nikdo ze slavných tam nebyl. Popel bude rozsypaný do moře,“ řekla pro Blesk blízká kamarádka zesnulé.

Podívejte se, jak v Karlových Varech zářila Vanda Janda:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.