Celebrity

4. března 2023 17:51

Vanesa Havlíková

Snacha královny Alžběty II. šokovala veřejnost. Chodí ji navštěvovat duch královny

Vévodkyně z Yorku Sarah Ferguson (63) je přesvědčená, že duch milované královny stále dohlíží na nejbližší. Snacha Alžběty II. (†96) si vzala do péče poslední dva pejsky, kteří přežili svou paničku a právě jejich chování prý svědčí o tom, že duch královny je stále ve Velké Británii.

Přestože se Sarah s královniným synem Andrewem rozvedla, s Alžbětou si byly i poté velmi blízké. Vévodkyně sice neměla oficiálně povoleno účastnit se královských akcí, ale s královnou se i tak pravidelně vídaly. Právě vévodkyně z Yorku se od 8. září, kdy královna zemřela, starala o Alžbětiny milované psy – Sandyho a Muicka.

Čtyřnozí mazlíčci byli darem královně od Sarah a jejího bývalého manžela prince Andrewa a jejich dcer. Po smrti Alžběty II. se k Sarah vrátili zpět.

Přečtěte si také: Mazlíčci Alžběty II. mají novou majitelku. Vévodkyně z Yorku sdílela dojemný snímek

Štěkají na veverku nebo na ducha královny?

Právě pejsci jsou ale od smrti královny pro Sarah velkou starostí. Kromě toho, že jí způsobují mnoho stresu, je vévodkyně přesvědčená, že duch královny na pejsky stále dohlíží a navštěvuje je.

„Jsou to naprostí miláčci a já si vždycky myslím, že když štěkají do prázdna a v dohledu není žádná veverka, je to proto, že královna jde vždy kolem," uvedla Sarah Ferguson pro časopis People.

Královna Alžběta II. navždy odešla před půl rokem:

Mohlo by vás zajímat: Královna a milovnice zvířat: Alžběta II. měla více než 30 psů, čtyři tu zanechala

Královna byla pro Sarah největším ženským idolem

Sarah Ferguson na zesnulou panovnici neustále vzpomíná. Královnin dar uklidnit každého v její blízkosti byl neobyčejný. „Její přítomnost vás okamžitě zcela uklidnila, Je to děsivé, že? Seděla jsem s ní celé hodiny a říkala si panebože, někdo by dal život za audienci u královny, a já tu s ní sedím a piju čaj,“ zmínila před časem pro Insider s tím, že královna pro ni byla absolutním idolem.

Sdílejte článek
Štítky duch domácí mazlíčci Alžběta II. královna Alžběta II. psi královská rodina People princ Andrew Ondřej, vévoda z Yorku York Sarah, vévodkyně z Yorku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.