Do třenice mezi Bendovou a Hájkem se vložil Soukup. Postavil se rázně na stranu herečky

Je vysoce pravděpodobné, že o přátelství se v případě Alice Bendové (50) a Zuzany Belohorcové (48) mluvit nedá. Na herečku totiž slovně zaútočil podnikatel Vlasta Hájek, který začal tvrdit, že v apartmánech, které na Tenerife pronajímá turistům, má hmyz. Herečka se nezalekla a začala se bránit, přičemž zastání našla také u mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55).

Počátek kauzy, kterou jsme pracovně nazvali Šváb, najdete zde. Zprvu našla Alice Bendová zastání například u Martiny Gavriely, která na Tenerife apartmány také pronajímá. Vlasta Hájek přitom vyčinil Bendové, že kdyby byt nechala dvakrát ročně vyplynovat a nešetřila na deratizátorech, s hmyzem by problém neměla. Dal také najevo, že je připraven konflikt řešit pomocí právníka.

Historie sporů Hájka s dalšími českými obyvateli či majiteli nemovitostí na Tenerife je poměrně bohatá, Alice Bendová se ale rozhodla, že Hájkovi ustupovat nebude. Ve vyjádření uvedla, že parazituje na jiných a že nejen, že záležitosti s ním spojené bude řešit právní cestou, ale v případě nutnosti také uveřejní hlasové zprávy od něj plné vulgarismů a výhrůžek.

Soukup poslal Hájkovi ostrý vzkaz

Nečekané zastání našla herečka u mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, který ve videu uvedl, že ji dlouho zná, důvěřuje jí a její boj s Hájkem a Belohorcovou nyní sleduje s velkým zájmem. „Já tuhle dvojici neznám, ale sleduju je nějakou dobu. Odešli z Miami, protože Miami je fuj, už je špinavé a není jim dost dobré,“ řekl pobaveně ve videu.

„Odešli do španělské Marbelly, kde zjistili, že ti Španělé na ně nejsou zvědaví, že je mezi sebe tam nevezmou. Marbella je jedno z nejbohatších míst na území Španělska a pobřeží Středozemního moře, a Belohorcová říkala, že tam odtud odešli ne proto, že ti Španělé si o nich mysleli své, a ta komunita zahraniční, ale protože je tam studená voda. Já jsem se tak smál,“ pokračoval Soukup.

Stěhování do Karibiku

Jaromír Soukup je nyní zvědavý, jak bude kauza pokračovat. Myslí si, že manželé se v dohledné době mohou přestěhovat do jiné lokality, tentokrát už vzdálenější. Pod videem mu koneckonců sama Bendová v komentáři napsala, že kdyby měl pravdu a odjeli, tak mu se sestrou, úspěšnou cukrářkou, upeče dort.

„Odešli na Tenerife, a teď zjišťujeme, že na ně nejsou zvědaví ani Češi na Tenerife. Tak to jsem zvědavý, kde na typoše Hájka a Zuzanu Belohorcovou upřou oko místní komunity. Já bych řekl, že jim Karibik teď bude dost dobrý. Že je tam jedou naučit obchodovat s nemovitostmi. Prosím vás, tak už jeďte na Karibik a nechte Alici na pokoji,“ dodal rázně podnikatel.

Herečka Alice Bendová v listopadu oslavila padesát let. Kdy se konečně vdá?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.